PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Nou cicle de tallers i seminaris per aprendre estratègies de recerca de feina

recercafeina7Les activitats són gratuïtes i la inscripció està oberta a sabadelltreball.cat...

 

Les activitats són gratuïtes i la inscripció està oberta a sabadelltreball.cat

L’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch, proposa un nou cicle de seminaris durant els propers mesos adreçat especialment a persones en atur sobre estratègies de recerca de feina. Personal especialitzat oferirà informació, orientació i recursos amb l’objectiu de millorar les possibilitats d’accés al mercat laboral.

La primera activitat prevista tindrà lloc el proper dijous 14 d’abril. A través del seminari “Serveixen de veritat les xarxes 2.0 per buscar feina?” i s’exposaran els tres canals més coneguts per buscar feina a través de les xarxes com són Linkedin, la xarxa professional per excel·lència, Facebook, que permet seguir a empreses i grups per trobar feina o Twitter, com un mitjà que pot ajudar en la recerca de feina. Durant el seminari es posarà en relleu com són les noves tendències en el reclutament de personal per cobrir llocs de treball, i com les empreses aposten per utilitzar les xarxes socials per buscar les persones amb millors perfils.

Després d’aquest primer seminari el cicle de conferències continuarà amb les següents propostes: “Propera convocatòria per acreditar la teva experiència!”, “Supera amb èxit una entrevista per competències”, “Destaca el millor de tu al teu CV”, “Que tinc i que demana el mercat de treball? Hi ha un lloc per mi en el mercat laboral?”, “Qui sóc jo a Internet?”, “Com mantenir una actitud positiva per trobar feina”, “Canvi de professió: un repte”, “Millora la teva comunicació a l'entrevista de feina”

Inscripció oberta

Totes les activitats són presencials i es desenvoluparan al Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis, Sabadell). Tots els seminaris comencen a les 10 del matí i tenen una durada entre 2 i 3 hores. L’accés es gratuït però les places són limitades i cal inscripció prèvia per poder assistir a través del web sabadelltreball.cat.

Informació