PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Entitats Finalistes '15

 

Joventut Atlètica Sabadell

L’equip masculí de la JAS va proclamar-se per primer cop campió de la Primera Divisió de clubs, fet que li va atorgar automàticament l’ascens a la Divisió d’Honor, categoria a la que torna per segona vegada en la seva història. També en l’àmbit estatal, els homes de la JAS van proclamar-se campions d’Espanya de Muntanya. Destaca també el sostcampionat de Catalunya de cros.

 

logojas

Club Esportiu Sant Nicolau

L’equip sènior masculí va classificar-se en primer lloc de la Lliga EBA de bàsquet i va aconseguir l’ascens a la divisió LEB Plata, a la qual ha renunciat per exigències econòmiques. D’altra banda, en categories inferiors, el Sots-21 femení va aconseguir el campionat català de la seva categoria i l’equips de cadira de rodes va aconseguir el sotscampionat estatal sots-22.

 

 logosantnicolau

Societat Coral Colon

Novament el 2014 ha estat una gran temporada de l’equip de billar a tres bandes, que va revalidar el campionat d’Espanya i va aconseguir la cinquena posició al campionat d’Europa de la mateixa especialitat. En l’apartat dels escacs, un any més el Colon ha organitzar el seu open internacional amb una participació d’altíssim nivell i les Jornades d’Escacs Infantils amb una participació multitudinària.

 

 logocolon

Unió Excursionista de Sabadell

Amb una massa social de més de 2.500 persones, la UES desenvolupa una important tasca de promoció de l’esport de muntanya i d’hivern organitzant regularment conferències, cursets, sortides divulgatives i activitats esportives i socials, com ara les tradicionals Ronda Vallesana o la Marxa de la Regularitat. Els seus esportistes han aconseguit campionats i podis en competicions estatals d’escalada, orientació i esquí alpinisme.

 

 logoues

Centre d’Esports Sabadell

El Centre d’Esports es va mantenir un any més a la segona divisió del futbol espanyol, l’anomenada Liga Adelante. Fins i tot va estar a punt de classificar-se per participar en la fase de promoció d’ascens a la primera divisió. Va aconseguir també participar a la copa del Rei. D’altra banda, el seu segon equip va aconseguir l’ascens a la Tercera Divisió del Futbol Espanyol.

 

 logosabadell

OAR Gràcia Sabadell

Una espectacular temporada del joveníssim equip sènior femení de l’OAR va permetre l’ascens a la divisió de plata del handbol espanyol. L’Èxit va culminar amb el sostcampionat de la Lliga Catalana. També van pujar de categoria el segon i tercer equip sènior, a primera i segona catalana respectivament. El primer equip gracienc, d’altra banda, es manté un any més a la Primera Divisió Estatal Masculina.

 

 logooar

Club Esportiu Escola Pia

L’equip sènior va proclamar-se sotscampió de la segona divisió B de futbol sala i va participar a la copa del Rei, caient a setzens de final davant el FC Barcelona, en un espectacular partit celebrat al Pavelló del Nord. En bàsquet, l’entitat compta per primer cop amb un equip sènior femení i ha organitzat un any més el torneig internacional Topbasquet Ciutat de Sabadell, amb la presència dels millors equips estatals i europeus en categoria mini i infantil.

 

 logopia

Cercle Sabadellès 1856

El Cercle disposa d’una massa social de més de 4.500 persones i té prop de 1.400 esportistes federats i federades en diferents disciplines (tennis, pàdel, futbol, etc.). L’equip masculí absolut es manté un any més a la màxima categoria de clubs estatal i els seus equips de categories inferiors han aconseguit diferents títols i podis estatals i catalans.

 

 logocercle

Club Tennis Sabadell

Fundada el 1929, l’entitat té uns 3.000 socis i ha estat elegida millor entitat en sis ocasions. L’equip masculí sènior no va poder mantenir la màxima categoria estatal de clubs. Per contra, L’equip femení va aconseguir ascendir a la màxima competició, proclamant-se campiones d’Espanya de Segona Categoria. El club disposa d’escoles de tennis, gimnàstica esportiva, natació i pàdel.

 

 logotennis

Falcons Sabadell Associació Esportiva

L’equip sènior femení de l’entitat va aconseguir mantenirse en la màxima categoria estatal un any més i va aconseguir també classificar-se per disputar competicions europees. En l’apartat masculí, el sènior va ascendir a la Divisió d’Honor. Els altres sèniors masculins van aconseguir ascendir a la segona i la tercera divisió estatal, respectivament.

 

 logofalcons