PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Enitats finalistes de promoció '15

 

Premi SMATSA a la Promoció de l’Esport

 

Creu Alta Sabadell Bàsquet

Entitat fundada el 1998 treballa en el bàsquet de formació federat i escolar. Compta actualment amb prop de 600 jugadors i jugadores i 25 equips fins edat júnior. Treballa també amb una escola de bàsquet amb 70 participants. Organitza cada any una activitat de bàsquet de Festa Major amb mes de 200 participants.

 

casbasquet

Unió Ciclista de Sabadell

La històrica entitat ciclista, fundada el 1922 organitza el Memorial Joan Escola des de fa 44 anys i ja han arribat a les 85 edicions del Campionat de Sabadell de Ciclisme, una de les proves clàssiques més antigues del calendari ciclista del país. Actualment compta amb 171 socis i 16 esportistes federats.

 

 uniocilista

Club d'Esgrima de Sabadell

Tot i fundar-se el 2012, el club compta amb més de 10 anys de dedicació al foment de l’esgrima i actualment està vinculat a l’Insititut Jaume Viladoms. Actualment té 24 tiradors. El proper mes de juny organitzarà el campionat d’Espanya en categoria infantil. Habitualment organitza activitats de foment de l’esgrima per la Festa Major de Sabadell.

 

 esgrima

CFU Can Rull Rómulo Tronchoni

El club compta amb més de 550 jugadors repartits en més de 40 equips de totes les categories d’edat. Organitza dos importantíssims tornejos de futbol base: al juny, el Ciutat de Sabadell, amb 700 participants, i, al desembre, el Memorial Manuel Luque-Alex Gallardo, en categoria benjamí i amb més de 200 participants.

 

 canrull

Escola de Futbol de Sabadell

Amb més de 20 anys formant futbolistes, l’escola de futbol compta actualment amb 370 esportistes, de 5 a 16 anys repartits en 28 equips fins a l’edat cadet. Organitza un torneig estiuenc amb més de 800 participants. També organitza la Lliga de Futbet de Sabadell, que compta amb una participació anual de més de 1.500 jugadors.

 

 escolafutbolsbd

Club Gimnàstic Catalunya

El Catalunya és un dels referents locals en la formació de gimnastes. Compta amb unes 280 esportistes de totes les edats, de les quals unes 80 participen en competició federada, unes 170 fan competicions d’iniciació i una trentena participen en esport escolar. Organitza diferents trobades al llarg de l’any, dels quals destaca el Festival de Final de Curs.

 

 cgcatalunya

Associació Balonmano Pau Casals

El club va néixer el 1980  i treballa activament en la promoció de l’handbol. Actualment compta amb 80 socis, més de 50 jugadors i equips que van  des d’aleví fins a veterans. Entre d’altres activitats, per la Festa Major organitza el 4x4 handbol street.

 

 paucasals

Unió Subaquàtica de Sabadell

La UNISUB va proclamar-se campiona d’Espanya i de la copa del Rei d’Orientació Submarina. L’entitat compta amb prop de 200 socis i entre d’altres accions de foment del submarinisme, organitza els populars bateigs subaquàtics de Festa Major.

 

 unisub

Associació Esportiva Can Deu

La històrica entitat del nord de la ciutat compta amb més de 1.160 associats, i amb una 60 d’esportistes federats en karate. L’entitat compta amb una oferta que supera la vintena disciplines esportives per poder practicar. Duu a terme, d’altra banda, un important projecte de cohesió i integració social a la ciutat.

 

 aecandeu

Club Gimnàstic Castellarnau

Amb més de 215 esportistes, tots menors de 18 anys, aquest club té una oferta poliesportiva, que van des de l’iniciació, fins la dansa, passant pel bàsquet, el futbol sala, els escacs i la gimnàstica. Compta amb una escola d’iniciació esportiva i organitza al llarg de l’any diferents trobades poliesportives.

 

 castellarnau