PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Esportistes finalistes '15

 

Sergio Ruiz Serrano

Sergio Ruiz, de 25 anys, ha estat sotscampió d’Espanya dels 100 i 200 metres llisos. Amb la selecció espanyola ha participat al 4x100 relleus als campionats del món de l’especialitat. Al campionat d’Europa de Zurich va quedar en 15è lloc als 200 metres. Mai abans un velocista de l’estat havia corregut aquesta prova tan ràpid en un campionat continental.

 

sergioruiz

Sandra Santanyes Murillo

L’any 2014 va ser prolífic i molt exitòs per la ciclista de 39 anys, amb la consecució de dos campionats estatals de ciclisme de muntanya, en l’especialitat de btt-marató i en la modalitat d’eliminator. A més, va aconseguir el triomf en la prestigiosa prova per etapes i per parelles Andalucía Bike Race i la duríssima Powerade Madrid Lisboa Non Stop (700 km).

 

 santanyes

Iker Pajares Bernabeu

Iker Pajares, de 19 anys, forma part de l’equip d’esquaix del Malibú Esportiu. Es va proclamar campió d’Espanya de clubs i campió de la Lliga Catalana absoluts. Ha estat també campió estatal júnior, sotscampió europeu júnior per equips i bronze en el mundial, també per equips. Entre d’altres èxits, va guanyar el presitigiós torneig Six Nations, celebrat a Andorra.

 

 ikerpajares

Lucila Pascua Suárez

Actualment a les files del CB Conquero, Pascua va proclamar-se campiona de la lliga hongaresa amb el Pécsi 424. Amb la selecció espanyola va aconseguir la medalla de plata al Mundial de bàsquet celebrat a Turquia. Pascua atresora ja una plata i un bronze als mundials, un or, una plata i tres bronzes als europeus i un sisè i cinquè lloc als Jocs d’Atenes i Pequín, respectivament.

 

 lucilapascua

Judit Ignacio Sorribes

L’especialista en l’estil de papallona del Club Natació va assolir el sotscampionat d’europa, a Berlin, en la distància de 200 metres. Judit Ignacio, de 21 anys, va aconseguir a més l’or en el campionat d’Espanya absolut, també en 200 metres i el sotscampionat en 100 metres, a més d’altres medalles aconseguides formant part dels equips de relleus del Club.

 

 juditignacio

Lluís Vicent Pérez

Aquest experimentat submarinista de 33anys, que pertany al Unisub, va ser el gran dominador estatal de la disciplina d’orientació submarina, amb la consecució del campionat d’Espanya per Federacions, formant part de Catalunya, i el triomf individual en la Copa del Rei i el Campionat d’Espanya.

 

 lluisvicent

Laura Gómez Ramon

La jove triatleta del Club Natació va assolir els campionats catalans de triatló i duatló absoluts -tot i pertànyer a la categoria sots-23- a més del campionat estatal per comunitats autònomes. Entre d’altres èxits, destaca el cinquè lloc als estatals absoluts de duatló o els triomfs als triatlons de Capcir (França) i Tarragona.

 

 lauragomez

Jenifer Pareja Lisalde

Millor esportista del 2013, guanyadora de Lliga, Copa de la Reina, Supercopa d’Espanya i Copa d’Europa amb el Club, Pareja va culminar un any de somni amb el campionat d’Europa amb la selecció espanyola, títol que afegeix al de campiona del món del 2013.

 

 jeniferpareja

Maria del Carme Garcia Godoy

Considerada la millor waterpolista europea del 2014 ha aconseguit la Lliga, la Copa de la Reina, Supercopa d’Espanya, Copa d’Europa amb el Club Natació i el campionat d’Europa amb la selecció espanyola. Després dels ors europeu i mundial, a Maica Garcia només li falta l’or olímpic per esdevenir una esportista de llegenda.

 

 maicagarcia

Matilde Ortiz Reyes

Amb només 23 anys, la waterpolista del Club Natació Sabadell, com la resta de les seves companyes candidates, continua eixamplant el seu palmarès amb els títols de Lliga, Copa de la Reina, Supercopa d’Espanya i Copa d’Europa amb el Club Natació, i el campionat d’Europa amb la selecció espanyola.

 

 matiortiz