PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

MOLT BONA FESTA DE L’ESPORT

MOLT BONA FESTA DE L’ESPORT

L’Esport és una de les activitats humanes que millor ens ajuden a vertebrar la  societat. Els esportistes, els clubs, els tècnics, els familiars, els espectadors, dones i homes que envolten el fenomen esportiu són part essencial de la nostra  ciutat

A través de l’esport creem una xarxa ciutadana que ens enforteix com societat acollidora i socialment avençada. Aquest  element aglutinador de les persones que és l’esport possibilita que tothom, sabadellencs de tota la vida i nouvinguts, puguem compartir l’alegria de les victòries i la tristesa de les derrotes.

A Sabadell, hem estat capaços de recollir aquest gran potencial que representa l’esport local. Hem sabut  sobresortir, excel·lir, no tant sols com a esportistes a nivell individual, sinó també com a col·lectius. Els clubs i els equips de la nostra ciutat són reconeguts arreu i treballen des de la base i fins a assolir les més altres cotes.

La Festa de l’Esport de Sabadell és l’esdeveniment que recull l’esperit esportiu que la nostra ciutat traspua. Per això hem arribat en aquesta seixanta-tresena edició de la festa. Han estat molts i moltes els que ens han precedit en el reconeixement de l’esforç i la victòria en l’arena durant tot un any.

Enguany encetem una nova etapa a la ciutat, també per a la Festa de l’Esport. Nous projectes, noves il·lusions, nous mètodes. Com els esportistes que comencen una nova temporada amb les expectatives ben altes, així afrontem el repte de gestionar aquesta ciutat. Volem comptar amb el concurs de tothom per fer de Sabadell una ciutat més esportiva, però també la volem més oberta, més pròspera i més justa.

 Molt bona Festa de l’Esport!

Juli Fernàndez i Olivares

Alcalde

Aquí teniu el programa