PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

 

firaFP21horitzontal

 

L’e-Fira Connecta’t a l’FP estarà disponible a través d’una plataforma accessible des de qualsevol dispositiu

En la constant adaptació de tots els esdeveniments a les mesures de prevenció, la Fira anual de formació professional Apropa’t a l’FP també ha evolucionat a un format telemàtic. Aquesta serà la primera edició digital de l’e-Fira Connecta’t a l’FP i, en aquest sentit, inclourà molts canvis i novetats.

Els dies 19, 20, 22 i 23 de març a la plataforma www.connectafp.cat hi haurà preparada una completa programació d’activitats, conferències, tallers i altres formats per assessorar i orientar a diversos públics: per una banda, les famílies i els i les joves a l’hora d’escollir una branca per continuar els seus estudis; i per l’altra banda, la població adulta que vol certificar la seva professionalitat o bé ampliar la seva formació. Totes les activitats programades estan pensades perquè l’experiència de l’e-Fira FP sigui el més profitosa i completa possible. A més, els continguts que formen part de la Fira estaran disponibles a la mateixa plataforma durant un any sencer.

Com a novetat hi ha l’escape room “L’aventura de triar”, una activitat  d’orientació gamificada que ajuda a construir el projecte de vida i professional de qui hi participa. També enguany hi podrem trobar visites guiades per a la fira, que faran més accessible la navegació virtual per la plataforma web

S’inclou també l’espai per a la presentació de l’oferta de formació professional integrada (FP inicial, ocupacional i integrada), organitzada per famílies professionals, en format de xerrades participatives, que tenen de ponents professorat i alumnat. Així doncs, s’ha plantejat la presentació de temes generals relacionats amb la formació professional, per exemple: reptes de l’FP dual, ciència i tecnologia en clau de gènere, les professions del futur, programes de formació i inserció etc. També hi haurà un espai de coneixement de professions i oficis amb representants del món empresarial.

Els estands de centres de formació professional inicial i ocupacional de la ciutat tampoc faltaran a la cita, concretament hi participaran una trentena de centres de formació del territori (d’FP, PFI, FPO etc.).

Què trobareu a la Fira?

.firaFP21programa

  • Xerrades específiques d'uns 80 cicles formatius.
  • Espai per al debat i ponències d'interès general relacionades amb l'àmbit formatiu i professional.
  • Espai d'exposició dels centres que ofereixen cicles formatius.
  • Punts d'orientació personalitzada i servei d'informació.

T'interessa especialment connectar-te i visitar la Fira si...

  • Ets alumne/-a de 4t d’ESO, batxillerat, cicles formatius o escoles d’adults i vols orientació sobre itineraris formatius o professionals.
  • Tens un fill o filla en edat de decidir el seu futur i vols informació per acompanyar-lo en el seu procés de decisió.
  • Estàs treballant o a l'atur i vols millorar la teva qualificació professional o acreditar la teva experiència.
  • Treballes en l'àmbit de l'Educació.
  • Vols conèixer les demandes del mercat de treball de la mà de les pròpies empreses, associacions professionals i gremis.

Horaris

  • Divendres 19, dilluns 22 i dimarts 23: de 8 a 14h i de 16 a 19h
  • Dissabte 20: de 10 a 13:30h

L'entrada és gratuïta?

Sí, amb accés a tots els espais. Cal registrar-se  a l’entrar a la plataforma web i fer inscripció prèvia a les xerrades.

 

.