PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

AFECTACIONS A LA MOBILITAT CAP DE SETMANA 2, 3 I 4 DE JUNY

 Publicat: 01-06-2017

Afectacions a la mobilitat el cap de setmana 2, 3 i 4 de Juny

Hi han talls de carrers per festes majors i esdeveniments, amb les següents afectacions a la mobilitat:

 

FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 

Afectacions al transport públic:

DIJOUS 1 DE JUNY

A partir del dijous dia 1 de juny i fins diumenge 4 de juny a la finalització del servei amb motiu del tall del c. de Pi i Margall, la línia L1 es desvia per la rda. de Zamenhof, pl. de Catalunya i av. de Francesc Macià en ambdós sentits de circulació. Deixa de circular per l’av. de l’Onze de Setembre i la pl. de la Creu Alta.

FM Creu Alta dijous JPG 

 

DIVENDRES 2 DE JUNY

A partir del divendres dia 2 de juny a les 17h aprox. i fins el diumenge dia 4 de juny a la finalització del servei, amb motiu del tall de la ctra. de Prats de Lluçanès i l’av. de l’Onze de setembre, les línies L2 i L3 es desvien pel c. de Francesc Layret, ctra. de Prats de Lluçanès, lateral de la Gran Via, c. de Vilarrúbias i la via de Massagué en ambdós sentits.

 FM Creu Alta divendres JPG

 

DISSABTE 3 DE JUNY

El dissabte dia 3 de juny amb motiu del tall de la via de Massagué per la Festa dels Comerciants, a partir de les 9h i fins a la finalització del servei, les línies L2 i L3 també veuran afectat el seu recorregut per aquest tall:

La línia L2 sentit sud es desvia pel c. de Francesc Layret, ctra. de Prats de Lluçanès i lateral de la Gran Via fins pl. d’Antoni Llonch on recupera el seu recorregut habitual dels dissabtes.

La línia L2 sentit nord es desvia des de la via de Massagué pel c. de Vilarrúbias, lateral de la Gran Via, ctra. de Prats i c. de Francesc Layret on recupera el seu recorregut habitual.

A partir de les 9h amb motiu del tall de la via de Massagué, la línia L2 circularà pel c. de Convent, c. de Vilarrúbias i lateral de la Gran Via sentit nord.

Les línies L1 i L3 (dissabtes) circularan en sentit nord pel c. de Convent, c. de Vilarrúbias i rda. de Zamenhof. 

FM Creu Alta dissabte JPG 

 

DIUMENGE 4 DE JUNY

La línia F1 sentit sud es desvia per l’av. de Francesc Macià, la rda. de Zamenhof i el c. de GrÀcia.

La línia F1 sentit nord des del c. de Jovellanos girarà a l’esquerra per la rda. de Zamenhof i l’av. de Francesc Macià.

La línia F1 deixa de passar per l’intercanviador de festius i es faran les parades de transbordament a les parades de la rda. de ZameNhof a l’alçada de la pl. del Sastre.

*Les línies desviades faran totes les parades que es trobin en el seu recorregut.

FM Creu Alta diumenge JPG 

 

FESTA MAJOR DE SOL I PADRÍS 

Afectacions al transport públic:

DIJOUS 1 DE JUNY A LES 14H I FINS DILLUNS 5 DE JUNY A LES 9H APROX.

Amb motiu de la Festa Major de Sol i Padrís

Amb motiu de la Festa Major de Sol i Padrís a partir del dijous dia 1 de juny a les 14h i fins dilluns dia 5 de juny a les 9h aprox. quedarà tallat al trànsit el c. de Sol i Padrís, entre c. de Brutau i c. de Calvet d’Estrella.

Les línies afectades faran el següent desviament: 

Les línies L5 i L55 en sentit Can Rull i Can Llong es desviaran per la rda. de Santa Maria, pg. de Rubió i Ors, av. de Barberà, c. de Brutau i c. de Balmes on recuperaran el seu recorregut habitual.

En sentit Les Termes circularan pel c. de Sol i Padrís, c. de Brutau i av. de Barberà per recuperar el seu recorregut habitual a la pl. de Barcelona. Es farà una parada provisional al c. de Brutau cantonada c. de Sol i Padrís.

La línia L80 circularà per l’av. de Barberà en ambdós sentits.

La línia F5 (festius) en sentit Castellarnau es desviarà per la rda. de Santa Maria, pg. de Rubió i Ors, av. de Barberà, c. de Brutau i c. de Balmes on recuperarà el seu recorregut habitual.

En sentit Les Termes circularà pel c. de Sol i Padrís, c. de Brutau i av. de Barberà per recuperar el seu recorregut habitual a la pl. de Barcelona. Es farà una parada provisional al c. de Brutau cantonada c. de Sol i Padrís.

FM Sol i Padris feiner JPG                                    FM Sol i Padris festiu JPG 

Feiners                                                     Festiu 

 

TANCAMENT DE LA VIA DE MASSAGUÉ AMB MOTIU DE LA FESTA DELS COMERCIANTS

Amb motiu del tancament al trànsit de la via de Massagué les línies afectades faran el següent desviament:

 

DISSABTE 3 DE JUNY A PARTIR DE LES 9H I FINS A LA FINALITZACIÓ DEL SERVEI

Les línies L1 i L3 (dissabtes) en sentit nord des del c. de Sant Joan pel c. del Dr. Puig, c. de Convent, c. de Vilarrúbias i rda. de Zamenhof.

La línia L2 en sentit nord des del c. de Sant Joan circularà pel c. del Dr. Puig, c. de Conven, c. de Vilarrúbias i lateral de Gran Via fins ctra. de Prats de Lluçanès.

Les línies L1 i L3 (dissabtes) en sentit sud circularan per la rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias i lateral de la Gran Via fins pl. d’Antoni Llonch per recuperar el recorregut habitual dels dissabtes.

La línia L2 en sentit sud circularà des del c. de Francesc Layret per la ctra. de Prats de Lluçanès, lateral de la Gran Via fins pl. d’Antoni Llonch on recuperarà el seu recorregut habitual dels dissabtes.

La línia L4 sentit Can Roqueta i el Poblenou i les línies L5 i L55 sentit les Termes després de la parada del Mercat Central del c. de Calderón giraran pel c. de Jovellanos, rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias, lateral de la Gran Via i pl. d’Antoni Llonch.

La L4 sentit la Roureda, la L5 sentit Can Rull i la L55 sentit Can Llong no varien el seu recorregut.

La línia L7 en direcció Can Puiggener, la línia L10 en direcció Sant Julià i la línia L12 en direcció Estació Centre després de realitzar la parada del Mercat Central giraran pel c. de Jovellanos, rda. de Zamenhof i c. de Vilarrúbias.

La línia L7 en sentit Castellarnau i la línia L10 en sentit pl. de Picasso circularan des del c. de Vilarrúbias per la rda. de Zamenhof , c. de Gràcia i c. de Calderón.

 

Les línies desviades faran totes les parades que es trobin en el seu recorregut.

Tall Via Massagué JPG