PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania un llibre de signatures de reconeixement a Muriel Casals

En el marc de l’acte de lliurament de la Medalla al Mèrit Ciutadà, a títol pòstum...

A partir del dijous al matí, l’Ajuntament de Sabadell posarà al vestíbul de l’edifici consistorial un llibre de signatures perquè qualsevol persona, entitat o associació puguin expressar el seu suport i reconeixement a la tasca de Muriel Casals i Couturier.

Aquesta acció s’emmarca en l’acte de lliurament de la Medalla al Mèrit Ciutadà a títol pòstum, que tindrà lloc el proper dijous, i després que el Ple de l’Ajuntament aprovés de lliurar-la a Muriel Casals per la seva implicació en la societat civil organitzada, per la seva aportació a l’estudi de la història industrial econòmica de la ciutat i pel seu compromís amb la llengua i la cultura de Catalunya.

La concessió de la medalla ja va tenir també el suport de prop de 500 signatures entre entitats i persones que, a títol individual, durant aquest procés d’exposició pública es van voler sumar donant suport al lliurament d’aquest reconeixement.

Ara, amb aquest llibre de signatures, es vol donar la possibilitat d’obrir a la ciutadania un nou espai on pugui expressar el seu suport. Estarà a disposició a la planta baixa de l’Ajuntament, de les 9 del matí de dijous i fins a l’inici de l’acte d’homenatge. A partir del divendres i durant uns dies, estarà obert a la ciutadania a la mateixa recepció de l’edifici de l’Ajuntament, de les 9 del matí a les 9 del vespre.

L’acte de lliurament de la Medalla, que tindrà lloc el dijous 6 d’abril, tot coincidint amb la data del seu naixement, començarà a partir de les 8 del vespre a la plaça de Sant Roc, amb una introducció musical a càrrec del cor sabadellenc Vakombà.

Presentat per la periodista Elisabet Carnicé, participaran a l’acte, entre altres, l’historiador Josep Maria Benaul —que llegirà una glossa a Muriel Casals–, Isabel Casals, Jordi Cuixart –president d’Òmnium Cultural–, Carme Forcadell –presidenta del Parlament de Catalunya– i Juli Fernàndez –alcalde de Sabadell.