PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Els Patis Oberts s’amplien per segon any consecutiu i enguany arribaran a sis escoles de la ciutat

Infants, joves i famílies disposaran d’un espai obert per jugar lliurement en condicions de confort i seguretat

Des del proper dilluns 10 d’abril i fins el setembre, Sabadell tindrà novament Patis Oberts a centres educatius de la ciutat. Enguany la proposta creix per segon any consecutiu i arribarà a sis escoles (el curs passat es va ampliar de 4 a 5). Així, el 10 d’abril entren en funcionament els patis de les escoles Andreu Castells (oest), Can Deu (nord), Espronceda (sud), Joanot Alisanda (centre) i Juan Ramón Jiménez (est). Properament s’hi incorporarà l’Escola Joaquim Blume.

El projecte de Patis Oberts té com a objectiu oferir als infants, joves i famílies un espai obert per jugar lliurement en condicions de confort i seguretat. Els patis oberts obriran cada dia de dilluns a diumenge, de 6 de la tarda a 8 del vespre.

Tal com ha explicat el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, “els patis oberts donen als infants i joves més oportunitats de lleure. Fomenten la relació entre ells i també, per tant, la cohesió i la convivència. Fins ara la valoració dels patis oberts és altament positiva i per això des del Govern apostem per potenciar aquest projecte”.

Els patis oberts, que s’emmarquen dins el Pla d’Equitat i Èxit Educatiu, comptaran amb la presència d’un monitor o monitora que dinamitzarà l’espai amb propostes, en cas necessari.

Els patis oferiran la possibilitat que infants i joves puguin jugar a pilota o altres jocs que necessitin un àmbit ampli i condicionat. Els usuaris hauran de complir unes normes bàsiques de convivència i de respecte cap a les instal·lacions. Així mateix, els infants més petits hauran d’anar acompanyats d’un adult.