PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

logocasals18Les entitats de lleure organitzaran aquest estiu prop d'una trentena de casals per a infants i joves a la ciutat. Els casals oferiran places distribuïdes al territori, posant a l’abast de les famílies una opció molt atractiva perquè els nois i noies ocupin el seu temps un cop finalitzat el curs escolar, tot aprofitant el gran valor educatiu del lleure. En aquest marc, els casals programen activitats diverses de caràcter lúdic i alhora educatiu per als infants i joves participants.

Les possibilitats que ofereixen les entitats de lleure són variades. Hi ha casals en horari de matí. Altres disposen d’activitats matí i tarda. Així mateix, es posen a l’abast serveis complementaris com menjador o acollida. Pel que fa a les activitats, són també molt diverses: des de la música a les activitats esportives, passant per gimcanes, contes, jocs de pista, tallers o propostes de natura.

Colònies, campaments i rutes

A banda dels casals, les propostes de lleure per aquest estiu contemplen també la possibilitat de participar en colònies, campaments i rutes.