PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

S’obre el període de sol·licitud de cursos adreçats prioritàriament a persones en atur

Les peticions de l'oferta de Formació Ocupacional per l'any 2017-2018 s’han de presentar al Centre de Formació Cal Molins...

 Les peticions de l'oferta de Formació Ocupacional per l'any 2017-2018 s’han de presentar al Centre de Formació Cal Molins

L’Ajuntament de Sabadell obre a partir d’avui 17 de novembre el període d’informació i de presentació de sol·licituds de l'oferta de Formació Ocupacional per l'any 2017-2018 aprovada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat de Catalunya.

L’oferta inclou cursos que permeten en la seva majoria obtenir un certificat de professional. Es tracta dels següents: Anglès (A1, A2 o B1); Atenció sociosanitària a persones al domicili; Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials; Confecció i publicació de pàgines web; Creació i gestió de microempreses; Desenvolupament d'aplicacions amb tecnologia web; Docència de la formació professional per a l'ocupació; Gestió administrativa i financera del comerç internacional; Gestió comptable i gestió administrativa per a auditoria; Gestió integrada de recursos humans; Inserció laboral de persones amb discapacitat; Operacions Auxiliars de Serveis Administratius; Organització i Gestió de magatzems; Muntatge i manteniment d’Instal·lacions Solars tèrmiques i Manteniment dels sistemes elèctrics i electrònics de vehicles.

Les persones interessades han de dirigir-se al Centre de Formació de Cal Molins (c. dels Calders, 32) entre el 17 de novembre i el 20 de desembre de 2017. L'horari per al lliurament de la documentació és de 9 a 14 h de dilluns a divendres i de 16 a 18:30h de dilluns a dijous.

La majoria dels cursos presencials es desenvoluparan en el Centre de Formació Cal Molins i s’iniciaran de manera esglaonada a partir de desembre de 2017. Qualsevol persona interessada en ampliar la informació dels cursos i consultar el programa de cadascun d’ells por accedir al web vaporllonch.cat.

Formació ocupacional

La formació ocupacional és una modalitat de formació no reglada i els principals requisits per participar és tenir edat laboral i estar prioritàriament a l’atur. En funció de cada curs també es necessari disposar d’un nivell d’estudis específic. L’objectiu principal de la formació ocupacional és que els seus participants aprenguin un ofici que els hi permeti incorporar-se amb més facilitat al mercat de treball. La programació dels cursos de Formació Ocupacional inclou, en la majoria de casos, un període de pràctiques en una empresa perquè l’alumne es familiaritzi amb un entorn de treball propi de l’ocupació o sector escollit i augmenti les seves possibilitats de trobar una feina.