PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Servei General d'Informació de Muntanya (SGIM)

Localització i contacte

Adreça: ctra. de Prats, 0 K 2n

, Sabadell
Telèfon: 93 723 74 89
Fax: 93 723 74 89
 • Correu electrònic: sgim@drac.com
 • Web: http://www.drac.com/sgim
 • planol
  Afegeix al mobil

  Horari

  dl. i dj.: de 17 a 20 h  (concertar visita) Juliol i agost tancat

  Més informació

  ACTIVITATS:

  Esport principal: Alpinisme.

  Serveis pels socis: Biblioteca i consulta de documents. Servei de Fotocòpies.

  El nou local de Sant Vicenç de Jonqueres va ser inaugurat el 14 de març de 1995. Diposa d'un fons documental sobre el tema de muntanya: alpinisme, escalada, excursionisme, expedicions, exploració alpina, medicina de muntanya, en els vessants esportius, històrics i culturals.

  Es poden fer consultes per telèfon, fax o carta.

  Consultable a Internet, a través de la nostra pàgina web www.drac.com/sgim , i dels cercadors més habituals, tot el fons de la Biblioteca del Servei.

  Les consultes son gratuïtes. En total son 10.000 volums, als quals s'hi pot accedir mitjançant un cercador amb més de 100 entrades, la majoria geogràfiques, però també tècniques, medicina de muntanya, ficció, història de l'alpinisme i d'altres.

  Ja estem treballant per anar incorporant altres fons i aviat haurem enllestit la Videoteca / Filmoteca i una primera part de la Cartoteca, probablement durant aquest any 2005.

  És membre de la Comissió de Documentació i Informació de la Unió Internacional d'Associacions d'Alpinisme, on representa la Federació Espanyola.

  Editen les publicacions "Quaderns d'Alpinisme" i "Estudis" i el catàleg del fons de documentació del SGIM. Realitzen mapes de zones de muntanya poc conegudes.

  L'any 1999 es va celebrar el seu 25è aniversari ja que va ser fundada el 1974.