PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
EDUCACIÓ

Educació secundària obligatòria

Aquesta etapa educativa s'organitza en 4 cursos, que van dels 12 als 16 anys d'edat.

Llegir més

Escola del Carme

Localització i contacte

Adreça: c. de Garcilaso, 36
SECTOR CENTRE
08201, Sabadell
Telèfon: 93 725 13 64
Fax: 93 727 60 64
 • Correu electrònic: vedrunacarmesabadell@vedruna.org
 • Web: Escola Del Carme
 • planol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
     Parades properes:
   • Alcalde Marcet : L7,L10,L12,F2,F3,F4,F5,
   • Les Valls : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,
   • Massagué : L1,L2,L3,L7,L10,L12,
   • Mercat Central : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,F1,F2,F3,F4,
   • Sastre : L5,L55,F5,
   • Zamenhof : F1,F2,F3,F4,F5,

  Més informació

  · Oferta educativa

  Segon cicle d'Educació infantil
  Educació Primària
  Educació Secundària Obligatòria

  Centre concertat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

  · Projecte educatiu:

  El nostre projecte educatiu pretén que els alumnes siguin els protagonistes del procés d'aprenentatge, amb un estil familiar i acollidor. Vetllem per tal que, en un clima positiu i motivador, els vostres fills assoleixin unes fites exigents i d'acord amb les seves possibilitats personals. Fomentem metodologies d'aprenentatge que afavoreixen la creativitat i el raonament. Ens comprometem a oferir una educació de qualitat oberta als nous reptes culturals i tecnològics. Vetllem pel creixement i la maduració dels alumnes en totes les dimensions: seguiment tutorial, activitats de desenvolupament emocional, voluntariat social i participació a les celebracions tradicionals del nostre país. Apostem per l'aprenentatge progressiu de la llengua anglesa des dels 3 anys amb recursos adients i motivadors (auxiliar de conversa i vinculació de diferents àrees del currículum en un entorn plurilingüe). I incorporem a l'aula les noves tecnologies -pantalles tàctils, tauletes, robòtica i ordinadors- com a eines de suport a l'aprenentatge, atès que són recursos imprescindibles per assolir les capacitats pròpies d'alumnes que ja són usuaris digitals del segle XXI.

  · Activitats i serveis:

  Els serveis que oferim pretenen cobrir el temps no lectiu dels vostres fills durant el qual les famílies necessiteu un suport: l'acolliment matinal entre les 7.45 i les 9h; el servei de menjador amb cuina pròpia i els tallers de migdia; el servei d'acolliment de tarda a partir de les 17.30 i fins a les 19h; i el servei de biblioteca.
  Servei d'atenció i assessorament psicopedagògic: detecció precoç i seguiment d'alumnes talentosos o amb dificultats; i col·laboració amb la tasca dels equips docents i d'atenció a la diversitat de l'escola.
  Les activitats extraescol

  també et pot interessar...