PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Asociación Actuavalles

Localització i contacte

Adreça: pg. de Gaudí, 31
EL CENTRE
08203, Sabadell
Telèfon: 93 727 19 00
Fax: 93 725 01 11
 • Correu electrònic: actua@actuavalles.org
 • Web: http://www.actuavalles.org/
 • plànol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  Horari

  dl.-dv.: de 9 a 14 h

  Més informació

  ACTIVITAT


  Aquesta entitat té com a finalitat la lluita contra el VIH/SIDA, actuant alhora en l'àmbit de la cooperació internacional i en especial en aquelles zones més afectades per la pandèmia i en països en vies de desenvolupament, així com també en el camp de l'exclusió social, amb la finalitat de contribuir a un món més igualitari.

  SERVEIS

  Acollida-consell assistir, atenció domiciliaria, grups de teràpia psicològica, teràpies complementaries, Cafè+, informació i orientació, prevenció i educació, formació continuada del voluntariat, publicacions, orientació jurídica, assessorament social, servei de biblioteca, sortides, grup de teràpies per a pares.

  DIAGNÒSTIC EN 30 MINUTS

  Aquesta eina permet que, un cop passats els tres mesos de la conducta de risc, pugui oferir un resultat fiable en 30 minuts. Aquest test estarà disponible a la seu d'Actuavallès-ACTUEM a partir del mes de novembre del 2006.

  AIRA és un taller prelaboral de l'entitat Actuavallès on es realitzen productes artesanals, creats, pensats i ideats per persones amb dificultats socioeconòmiques. Elaborats majoritàriament amb materials reciclats i reutilitzats