PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Asociación Actuavalles

Asociación Actuavalles

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Horari

dl.-dv.: de 9 a 14 h

Més informació

ACTIVITAT

Aquesta entitat té com a finalitat la lluita contra el VIH/SIDA, actuant alhora en l'àmbit de la cooperació internacional i en especial en aquelles zones més afectades per la pandèmia i en països en vies de desenvolupament, així com també en el camp de l'exclusió social, amb la finalitat de contribuir a un món més igualitari.

SERVEIS

Acollida-consell assistir, atenció domiciliaria, grups de teràpia psicològica, teràpies complementaries, Cafè+, informació i orientació, prevenció i educació, formació continuada del voluntariat, publicacions, orientació jurídica, assessorament social, servei de biblioteca, sortides, grup de teràpies per a pares.

DIAGNÒSTIC EN 30 MINUTS

Aquesta eina permet que, un cop passats els tres mesos de la conducta de risc, pugui oferir un resultat fiable en 30 minuts. Aquest test estarà disponible a la seu d'Actuavallès-ACTUEM a partir del mes de novembre del 2006.

AIRA és un taller prelaboral de l'entitat Actuavallès on es realitzen productes artesanals, creats, pensats i ideats per persones amb dificultats socioeconòmiques. Elaborats majoritàriament amb materials reciclats i reutilitzats