PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Asociación Latinoamericana de Sabadell (ALS)

Localització i contacte

Adreça: c. de Calassanç Duran, 50 5è B
SANT OLEGUER
08203, Sabadell
Telèfon: 696 146 276- 666 741 388
 • Correu electrònic: asolatinoamericanasabadell@gmail.com
 • plànol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
     Parades properes:
   • Brutau : L80,
   • Eixample : L1,L2,L3,L80,F1,F2,
   • Palau d'Esports : L80,
   • Palau d´Esports : L5,L55,F5,
   • Sardà : L11,
   • Sol : L11,F1,F2,

  Més informació

  ACTIVITAT I FINALITATS

  - Esdevenir un espai de trobada de les entitats interessades en dur a terme qualsevol tipus d'activitats relacionades amb el món de l'emigració.

  - Oferir serveis integrals a les entitas d'immigrants, tendint a la seva integració a Catalunya.

  - Reunir els esforços i la col·laboració de totes les entitas jurídiques i organismes privats i oficials per facilitar l'intercanvi i l'arrelament dels immigrants que resideixen a l'Estat Espanyol, la difusió de la cultura i la realitat dels immigrants.

  - Facilitar i desenvolupar totes les accions que siguin necessàries fins aconseguir la igualtat de drets i deures entre tots els immigrants de l'Estat Espanyol.

  - Desenvolupar activitats d'ajuda mútua i solidaritat entre els immigrants i la societat d'acollida.

  - Desenvolupar activitats de solidaritat, de drets humans i presentar-se com a part en totes les accions socials i jurídiques per a defensar els interessos col·lectius i individuals dels immigrants.

  - Actuar públicament i presentar-se davant les autoritats i altres instàncies per facilitar i millorar la situació dels immigrants i dels immigrants retornats i dels immigrants en general.

  - Promoure l'enteniment i el coneixement mutu entre les diferents cultures, mitjançant mostres, exposicions, jornades, cursos, events o programes periodístics, mitjans gràfics, radiofònics, televisius o qualsevol altre mitjà d'expressió i/o comunicació.

  - Generar un espai de reflexió i d'opinió sobre la integració dels immigrants a la societat d'acollida i crear un àmbit comú de relació i participació.

  - Pomoure la cooperació internacional per al desenvolupament. La sol·licitud i gestió d'ajudes en l'àmbit de la cooperació internacional destinats a diferents països en desenvolupament. Es planteja com a objectiu social obtenir i gestionar recursos materials i humans per aconseguir la participació dels immigrants en la vida cultural associativa i solid