PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Asociación Peruana de Sabadell

Localització i contacte

Adreça: c. de Martinet, 6 4t B
NORD
08207, Sabadell
Telèfon: 639 893 805
 • Web: http://www.asociacionperuana.es
 • plànol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
     Parades properes:
   • Àger : L1,L2,L3,F1,
   • La Roureda : L1,L2,L3,L4,L8,F1,F2,
   • Mercè Rodoreda : L1,L3,F3,

  Horari

  Dl.-dv.: de 10 a 14 h i de 16 a  21 h

  Més informació

  Finalitats:

  - Esdevenir un espai de trobada de les entitats interessades en dur a terme qualsevol tipus d'activitats relacionades amb el món de l'emigració.

  - Oferir serveis integrals a les entitats d'immigrants, tendint la seva integració a Catalunya.

  - Reunir esforços i la col·laboració de totes les entitats jurídiques i organismes privats i oficials per facilitar l'intercanvi i l'arrelament dels immigrats que resideixen a l'estat
  Espanyol, la difusió de la cultura i la realitat dels immigrats.

  - Facilitar i desenvolupar totes les accions que siguin necessàries fins aconseguir la igualtat de drets a i deures entre tots els immigrants.

  - Desenvolupar activitats d'ajuda mútua i solidaritat entre immigrants i la societat d'acollida.

  - Desenvolupar de solidaritat, de drets humans i presentar-se com a part en totes les accions socials i jurídiques per a defensar els interessos col·lectius i individuals dels immigrats.

  - Actuar públicament i presentar-se davant les autoritats i altres instàncies per facilitar i millorar la situació dels immigrants i dels immigrats retornats i dels immigrants en general.

  - Promoure l'enteniment i el coneixement mutu entre diferents cultures, mitjançant mostres, exposicions, jornades, cursos, esdeveniments o programes periodístics, de ràdio, televisió o qualsevol altre mitjà d'expressió i/o comunicació.

  - Generar un espai de reflexió i d'opinió sobre la integració dels immigrats a la societat d'acollida, i crear un àmbit comú de relació i participació.

  - Promoure la cooperació internacional per al desenvolupament. La sol·licitud i gestió d'ajudes en l'àmbit de la cooperació internacional destinats a diferents països en desenvolupament. Es planteja com a objectiu social obtenir i gestionar recursos materials i humans per aconseguir la participació dels immigrants en la vida cultural associativa i solidària de l'immigrant, així com mantenir els trets fonamentals de