PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació Colors del Món

Localització i contacte

Adreça: av. de Francesc Macià, 53 7è 3a
LA CONCÒRDIA
08206, Sabadell
Telèfon: 631 185 471
 • Correu electrònic: acolorsdelmon@gmail.com
 • plànol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  Més informació

  ACTIVITAT

  · Oferir acollida i suport a persones en risc d'exclusió social i en situació d'exclusió social perquè puguin millorar l aseva qualitat de vida; concretament a persones immigrades, joves, dones, discapacitats, drogodependents, persones sense llar, en situació de pobresa i persones recluses o ex recluses; consolidant processos de canvi individuals orientats a una socialització complerta.
  · Desenvolupar processos de prevenció, tractament i rehabilitatció de les drogoependències.
  · Desenvolupar processos de formació, orientació i inserció laboral, ofereint un seguiment individualitzat, a persones en risc d'exclusió social, així com també a persones immigrades, joves, dones, discapacitats, drogodependents, persones sense lar, en situació de probresa i persones recluses o ex recluses.
  · Oferir suport emocional i social a persones immigrades, joves, dones, discapacitats, drogodependents, persones sense llar, en situació de pobres i persones recluses o ex recluses.
  · Oferir la figura de referents familiars a joves ex tutelats o en risc d'exclusió social i immigrants.
  · Realitzar difusió i sensibilització a la població en general sobre les realitats dels següents col·lectius: persones immigrades, joves, dones, discapacitats, drogodependents, persones sense llar, en situació de pobresa i persones recluses o ex recluses.
  · Potenciar l'existència d'un cos voluntari estable en l'entitat que desenvolupi activitats d'interès general.
  · Oferir formació específica tant a persones treballadores com voluntàries de l'entitat, per poder millorar la qualitat de la seva feina i tasques respectives.
  · Potenciar el coneixement i ús de les tecnologies de la informació i la comunicació per part de les persones immigrades, joves, dones, discapacitats, drogodependents, persones sense llar, en situació de pobresa i persones recluses o ex recluses.
  · Treballar en l'àmbit de la cooperació internacional.
  · En queda exclòs tot ànim de lucre.