PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació d'entitats evangèliques de Sabadell

Localització i contacte

Adreça: av. de Francesc Macià, 30 A 1r 1a
LA CREU ALTA
08208, Sabadell
Telèfon: 600 47 87 21
 • Correu electrònic: aees.sabadell@gmail.com
 • plànol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
     Parades properes:
   • Catalunya : L5,L55,F5,
   • Embarcador : L5,L8,L55,F5,
   • Francesc Macià : L1,L3,L5,L8,L55,F1,F5,

  Més informació

  Els objectius de l'associació són els següents:
  - Representar, gestionar i intervenir en nom de les entitats evangèliques adscrites de la ciutat de Sabadell, davant institucions públiques i/o privades, ja siguin aquestes de caràcter social, religiós, cultural, esportiu, cívic, empresarial, polític, sanitari, educatiu, mitjans de comunicació...
  - Defensar els drets i interessos comuns o particulars de les entitats associades davant tercers i en especial davant de les administracions públiques, efectuant tasques d'interlocució, mediació... Tot això amb independència de les accions que individualment puguin exercir per si mateixos els propis associats.
  - Donar recolzament i orientació als associats per poder dur a terme gestions davant els organismes públics.
  - Intervenir de manera conciliadora en les diferències i conflictes que puguin aparèixer entre les entitats evangèliques associades.
  - Recolzar i fomentar la normalització i el desenvolupament ple de les entitats evangèliques a la ciutat de Sabadell.
  - Treballar en xarxa les esglèsies, entitats i institucions evangèliques en els diferents aspectes assenyalats en el punt anterior, sempre sense cap caràcter vinculant i sens ingerències en tot el que és relatiu a temes doctrinals, morals, financers o altres assumptes que siguin de caire intern de les pròpies entitats associades.
  - Intercanviar experiències i informació en qüestions d'interès comú.
  - Promoure i organitzar esdeveniments com a conferències, debats, exposicions, campanyes divulgatives i de conscienciació, concerts musicals, actes a l'aire lliure... des de l'àmbit cristià evangèlic.
  - Contribuir en alleugerir el patiment i el dolor de les persones sumant esforços i aportant des dels diversos àmbits de cada entitat associada, per defensar la dignitat de les persones i cooperar afavorint la justícia social.
  - Col·laborar amb tota mena d'entitats públiques o privades que tendeixin a les mateixes finalitats que persegueix l'assoc