PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
CULTURA

 

FEDERICO GARCIA DE PEP TOSAR. TEATRE

El muntatge de Pep Tosar enllaça música, dansa, text i imatges per oferir una mirada polièdrica a l'entorn de Federico García Lorca.

El director i actor Pep Tosar proposa una mirada polièdrica envers la figura de Federico García Lorca en un muntatge que enllaça música, dansa, text i imatges, i que té l'eix narratiu en un viatge en tren. El trajecte cap al món interior de Lorca esbossa paisatges de Castella i d'Andalusia, abans del seu tràgic final, i dóna veu a diversos testimonis, com el de la biògrafa Antonia Rodrigo, una neboda de Lorca i l'expert lorquià Juan de Loxa, entre d'altres. Les figures més destacades del nou flamenc espanyol acompanyen Tosar: el músic i guitarrista Rycardo Moreno, el bailaor i coreògraf José Maldonado, la cantaora i actriu Mariola Membrives, i el percussionista David Domínguez.

El director y actor Pep Tosar propone una mirada poliédrica hacia la figura de Federico García Lorca en un montaje que enlaza música, danza, texto e imágenes, y cuyo eje narrativo es un viaje en tren. El trayecto hacia el mundo interior de Lorca esboza paisajes de Castilla y de Andalucía, antes de su trágico final, y da voz a varios testigos, como el de la biógrafa Antonia Rodrigo, una sobrina de Lorca y el experto lorquiano Juan de Loxa, entre otros. Las figuras más destacadas del nuevo flamenco español acompañan a Tosar: el músico y guitarrista Rycardo Moreno, el bailaor y coreógrafo José Maldonado, la cantaora y actriz Mariola Membrives y el percusionista David Domínguez.

edatTots els públics

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 21 d'abril de 2018
Horari: A les 21 h


 Lloc: 

Teatre Principal.
Adreça: c. de Sant Pau, 6, 08201, Sabadell
Telèfon: 93 725 37 92. Taquilla 93 727 08 33
Web: Teatre Principal

planol


Com arribar-hi?

 • Autobusos urbans (TUS)
    Parades properes:
  • Alfons XIII : L4,L5,L11,L44,L55,L80,
  • Casal Pere Quart : L1,L2,L3,L11,L80,
  • Dr. Robert : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
  • F.G.C. - Rambla : L11,L80,
  • Sant Cugat : L10,

Preus i venda d'entrades

24, 20 i 10 €


VENDA D'ENTRADES

Més informació

Publicacions cultura

Butlletins electrònics

Agenda cultural
Temporada
Estruch
Sortim