Cerca al directori...

Centre de Secundària Jaume Viladoms (c. Cèsar Torras) CF/FC

  • Plànol de situació
  • Adreça: c. de Cèsar Torras, 1,SECTOR CAN FEU,SABADELL,08205
  • Telèfon: 93 726 99 95 - 93 725 38 99
  • Fax: 93 726 98 22
  • Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Web: http://www.jviladoms.cat
  • Horari: Cicles Formatius: 8 m.-2/4 de 3 t. Formació contínua dl.-dv.: 9 m.-9 v.

· Oferta educativa

Cicles formatius de grau mitjà: Cures d'Auxiliar d'Infermeria, Gestió Administrativa, Sistemes Microinformàtics i Xarxes i Atenció a persones en situació de dependència.
Cicles formatius de grau superior: Administració i Finances, Administració de sistemes informàtics en la xarxa, Desenvolupament d'aplicacions web i Educació Infantil.

Curs de formació per a l'accés als cicles de grau mitjà i grau superior (CAM i CAS).
Formació professional de grau mitjà modalitat no presencial: Gestió administrativa, Sistemes microinformàtics i xarxes, Cures auxiliars d'infermeria, Atenció a persones en situació de dependència.
Formació professional de grau superior modalitat no presencial: Administració i finances, Administració de sistemes informàtics en xarxa, Educació infantil

Programa de qualificació professional inicial (PQPI): Auxiliar en activitats d'oficina i en serveis administratius generals.

· Projecte educatiu

El Projecte Educatiu Jaume Viladoms el conformen un conjunt de centres de titularitat privada arrelats a l'estructura educativa de la ciutat de Sabadell i de reconeguda qualitat educativa. Aquests centres són: L'Escoleta (Llar d'infants), Col·legi L'Escola (Ed. Infantil i Primària) i CS Jaume Viladoms (ESO, Batxillerats i Cicles Formatius).
Aquest projecte posa al servei de les famílies de Sabadell la possibilitat d'optar per un model d'escola amb una completíssima oferta educativa que va dels 0 als 20 anys, és a dir, Educació Infantil, Educació Primària, ESO , Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior, mantenint Concert Educatiu amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
El conjunt del Projecte Educatiu Jaume Viladoms es regeix per un ideari comú i un mateix model educatiu, adaptat a cadascun dels nivells o etapes. Aquests són alguns dels trets remarcables que podem destacar:
· Ens definim com a escola catalana on es viu la realitat històrica i cultural del país, de metodologia activa, caracteritzada per un ensenyament personalitzat afavorint l'autoestima, no confessional, que dóna importància a valors com l' honestedat, la tolerància, la solidaritat i el respecte a les manifestacions culturals i de tradicions d'altres pobles, que fomenta la igualtat d'oportunitats entre nois i noies i ensenya a estimar i a respectar el medi, i té la finalitat de promoure el ple desenvolupament de la personalitat dels alumnes, és a dir, l'educació integral.
· La proposta de l'escola és la pròpia d'un Centre català, actiu, democràtic, tolerant i solidari, i tindrà sempre el caràcter d'un oferiment respectuós envers la llibertat de tots els alumnes, els professors i les famílies.
· El plantejament del Centre és el d'un model integrador que garanteix a tots els alumnes les mateixes oportunitats de formació respectant la diversitat física, ideològica o cultural.
· Valorem com a feina de l'escola la formació global dels alumnes com a membres actius de la nostra societat. Creiem que és indispensable corresponsabilitzar-los del seu aprenentatge com a membres actius de la societat i del desenvolupament de la seva maduresa personal.
· Entenem que la funció de l'escola va més enllà de donar a conèixer uns conceptes o unes destreses als estudiants.
· Creiem que l'educació és una tasca que implica tota la comunitat educativa, des dels pares i mares, mestres i professors al personal d'administració i serveis. Per aconseguir aquesta educació integral, el paper de la família és cabdal i per tant cal un compromís de participació amb tots els professionals del Centre.
· L'escola és oberta a tothom qui desitja l'educació que s'hi imparteix, defuig de qualsevol discriminació i s'ofereix a la societat com una comunitat on tothom és acceptat, on tothom pot dialogar, escoltar, i ser escoltat, i on tots els qui hi participen se'n senten corresponsables.
· La línia metodològica del Centre està enfocada en la participació dels alumnes com a membres actius de la comunitat escolar en dues vessants: en quant a gestió, contempla la seva participació en els òrgans representatius i de govern del Centre i, en quant a aspectes pedagògics segueix una línia no autoritària que fomenti la integració en el grup, respectant la llibertat d'opinió, així com el treball educatiu, l'objectivitat i la interrelació de coneixements.

· Serveis

Menjador. Activitats extraescolars: Futbol sala, bàsquet i dansa.

· Instal·lacions

Aules d'informàtica, laboratoris, tallers específics d'Arts, tecnologia, informàtica, electricitat i electrònic, gimnàs i biblioteca escolar.

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Amèrica L7
Can Feu L4 L44 F4
Hostafrancs L7
Mèxic L4 L44 F4
Terrassa L7


Afegeix el contacte al teu mòbil

Amb aquest codi QR podràs afegir les dades
del lloc, telèfon, adreça,... com a contacte
del teu mòbil
 Informació Codis QR