PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Teatre Principal, escenari d'una de les sessions de la XXIV Trobada de Corals de Secundària

Sabadell ha acollit una de les sessions de la XXIV Trobada de Corals de Secundària. A la sessió, celebrada al Teatre Principal, han pres part sis centres educatius de la comarca, entre els quals l’Institut Pau Vila. Així mateix, hi ha participat  la Banda del Conservatori Professional de Sabadell. Impulsada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat, la Trobada de Corals de Secundària potencia i difon l'educació musical que estan duent a terme molts professors als instituts. I és que el treball coral és primordial en molts centres, on mitjançant la música es treballen diferents valors, habilitats socials i competències educatives.

En aquest marc, el concert de la Trobada és un espai on fer música juntament amb altres centres, tot visualitzant també el treball que fa cada institut. En el cas de Sabadell, la sessió al Principal ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament.

A banda dels objectius generals de la Trobada, enguany l’esdeveniment ha posat l’accent en la igualtat entre homes i dones en un marc més ampli d’igualtat entre totes les persones. Així, igual que en una coral nois i noies canten junts i en harmonia malgrat el cromatisme de les veus, també en la vida diària cal acollir la pluralitat i totes les diferències com un enriquiment personal i col·lectiu.

Han participat a la Trobada els Instituts de Badia del Vallès, Can Jofresa de Terrassa, La Ribera de Montcada i Reixac, Leonardo da Vinci de Sant Cugat del Vallès, l’Escola Petit Estel - La Nova de Terrassa i l’Institut Pau Vila de Sabadell.