PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Federación de Asociaciones Africa Negra de Sabadell

Localització i contacte

Adreça: c. de Sant Joan, 20 Bxs
EL CENTRE
08202, Sabadell
Telèfon: 606 042 395
 • Correu electrònic: fedraficanesca@gmail.com
 • plànol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
     Parades properes:
   • Alfons XIII : L4,L5,L11,L44,L55,L80,
   • Dr. Robert : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
   • F.G.C. - Rambla : L11,L80,
   • Les Valls : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,
   • Manresa : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
   • Mercat Central : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,F1,F2,F3,F4,
   • Sant Joan : L4,L5,L12,L44,L55,F4,F5,
   • Tres Creus : L4,L5,L12,L44,L55,F4,F5,

  Més informació

  Els fins de la Federació són:
  - Promoure la unitat, organització i defensa del col·lectiu d'immigrants en igualtat, respecte i plenitud de drets, així com la participació, la integració i la convivència en la societat d'acollida.
  - Prioritzar l'atenció a les persones immigrades i als grups més vulnerables, nens i nenes, joves, gent gran, refugiats/des, discapacitats/des, desocupats/des, independentment de la situació administrativa.
  - Ajudar als immigrants a aconseguir tota mena d'ajudes i processos d'autogestió per millorar la seva qualitat de vida.
  - Impulsar la integració dels immigrants en la societat en la que conviuen.
  - Participar en el disseny i gestió de projectes i processos per a la cooperació al desenvolupament amb els països d'origen dels associats.
  - Incentivar la investigació acadèmica des d'un punt de vista sociocultural, econòmic i laboral sobre el fenòmen de la immigració promovent la creació de centres d'estudi i formació i de publicacions per contribuir a realitzar els fisn de la federació.
  - Crear xarxes de solidaritat i ajuda per resoldre la problemàtica i necessitats personals i col·lectives dels associats.
  - Col·laborar amb la integració de la persona immigrant a Catalunya lluitant contra tot tipus de discriminació per raó d'ètnia, cultura, credo, gènere, orientació sexual, igualtat i participació.
  - Treballar per totes les entitats d'immigrants de Sabadell, Catalunya, Estat Espanyol i d'Europa per a la coordinació d'accions i activitats assegurant els objectius del col·lectiu.
  - Potenciar la participació de les associacions federades en l'elaboració i execució de polítiques nacionals en matèria d'immigració i asil.
  - Promoure el treball en xarxa entre les nostres associacions.
  - Promocionar i defensar els drets econòmics, socials, polítics (dret al vot), civils (dret de ciutadania), tenint en compte els convenis internacionals reconeguts per les Nacions Unides i dins de l'ordenanment jurídic espanyol i eur