PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies municipals

La Taula de Coordinació del Lleure dels Merinals organitza un programa d’activitats per exposar la seva tasca al barri

La Taula de Coordinació del Lleure dels Merinals organitza un programa d’activitats per exposar la seva tasca al barri

La festa coincideix, a més, amb la celebració del 18è aniversari del Casal Cívic Arraona-Merinals, gestionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

El programa compta amb diverses activitats totes dedicades a infants, a joves i a les seves famílies, com els tallers de cuines del món, el torneig jove, els jocs infantils i la xocolatada popular, entre altres.

D’aquesta manera, la ciutadania podrà gaudir durant sis dies d’una festa participativa i compartida entre molts agents del barri dels Merinals, especialment les entitats, ja que la Taula de Coordinació del Lleure dels Merinals està constituïda per diferents entitats del barri i per un equip format per tècnics municipals on hi ha representats diferents departaments de l’Ajuntament i personal tècnic d’altres administracions.

Els objectius principals de la Taula són: contribuir al desenvolupament i a la transformació social i cultural del barri, millorar les condicions de vida de la població que en forma part i, especialment, dels infants i joves.