PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Nova edició del Fòrum Educatiu de Sabadell, el 17 de novembre, per parlar del repte d’educar en la diversitat

Les inscripcions a la trobada ja estan obertes Nova edició del Fòrum Educatiu de Sabadell, el 17 de novembre, per parlar del repte d’educar en la diversitat

El Fòrum Educatiu de Sabadell es planteja com una sèrie de trobades periòdiques adreçades al conjunt de la comunitat educativa i a qualsevol persona interessada, per fomentar l'intercanvi d'idees i l'aportació de propostes relacionades amb les polítiques educatives de la ciutat. La iniciativa respon a la voluntat d'afavorir la participació i la coresponsabilitat de tothom en l’educació i vetllar per l’equitat i l’èxit educatiu de tot l’alumnat.

En aquest marc, i en relació amb la trobada del 17 de novembre, el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, ha remarcat que

en la mesura que tots els infants són diferents, educar en la diversitat és un dels principals reptes per als docents i per al conjunt de la comunitat educativa. En aquest Fòrum, volem abordar aquest fet, promovent el diàleg i compartint bones pràctiques que ens portin a una educació cada cop millor per a tots i cadascun.

Programa

El Fòrum s’iniciarà a 2/4 de 10 del matí amb la benvinguda i presentació a càrrec de Joan Berlanga. Tot seguit, es portarà a terme la taula rodona “Com afrontem des de l’escola, la família, el lleure, l’administració i el conjunt de la ciutadania el repte d’educar en la diversitat?”.

Cap a les 11 del matí, s’iniciaran els tres grups de debat, que treballaran sobre la “Diversitat de ritmes d’aprenentatge”; la “Diversitat afectivo/sexual”, i la “Diversitat cultural”. La jornada es clourà a l’entorn de la 1 del migdia.

Més informació i inscripcions