PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca a la agenda...

ELS CATARRES PRESENTEN "TOTES LES NOSTRES CANÇONS PARLEN DE TU". CONCERT

"Totes les cançons parlen de tu" és un espectacle que, a través d’una proposta íntima i molt acurada, potencia més que mai les virtuts del grup.

Una de les claus d’Els Catarres és la proximitat de les seves lletres i cançons. La gent se les fa seves perquè parlen, d’una manera senzilla, d’emocions i sentiments amb els quals tothom es pot sentir identificat. Totes les cançons parlen de tu és un espectacle que, a través d’una proposta íntima i molt acurada -i amb la participació d’un quartet de corda-, potencia més que mai les virtuts del grup, fent que el públic se submergeixi en tota la seva discografia. Un marc perfecte per incorporar al repertori de les cançons més populars, una selecció de les que, només en comptades ocasions, s’han interpretat en directe.

Una de las claves de Els Catarres es la proximidad de sus letras y canciones. La gente se las hace suyas porque hablan, de una manera sencilla, de emociones y sentimientos con los que todo el mundo se puede sentir identificado. Totes les cançons parlen de tu es un espectáculo que, a través de una propuesta íntima y muy cuidada -y con la participación de un cuarteto de cuerda-, potencia más que nunca las virtudes del grupo, haciendo que el público se sumerja en toda su discografía. Un marco perfecto para incorporar al repertorio de las canciones más populares, una selección de las que, sólo en contadas ocasiones, se han interpretado en directo.


Fitxa artística:
Èric Vergés, veu i guitarra
Jan Riera-Prats, guitarra, acordió, pandereta, bombo i melòdica
Roser Cruells, contrabaix

edatTots els públics

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 1 de juny de 2019
Horari: a les 21 h


 Lloc: 

Teatre La Faràndula.
Adreça: c. de la República, 33, 08202, Sabadell
Web: Teatre La Faràndula

planol


Com arribar-hi?

 • Autobusos urbans (TUS)
    Parades properes:
  • Alfons XIII : L4,L5,L11,L44,L55,L80,
  • Casal Pere Quart : L1,L2,L3,L11,L80,
  • Dr. Robert : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
  • F.G.C. - Rambla : L11,L80,
  • Sant Joan : L4,L5,L12,L44,L55,F4,F5,
  • Tres Creus : L4,L5,L12,L44,L55,F4,F5,

Preus i venda d'entrades

26, 22 i 14 €


VENDA D'ENTRADES

Més informació