PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca a la agenda...

XXXVIII TROBADA DE CORALS INFANTILS

La Trobada de Corals Infantils, que enguany arriba a la trenta-vuitena edició, marca l'inici del programa d'actes de la celebració de l'Aplec de la Salut. Hi participen escoles i entitats que treballen per a la música a la ciutat.

La Trobada de Corals Infantils, que enguany arriba a la trenta-vuitena edició, marca l'inici del programa d'actes de la celebració de l'Aplec de la Salut. Hi participen escoles i entitats que treballen per a la música a la ciutat, i s'ofereixen dos concerts en el Teatre La Faràndula. En el primer, els cors de nens i nenes i en el segon, el protagonisme és per als cors de nois i noies.

Dia 8 i 9 de maig
Cantata petits: La mare dels ousAmb música del mestre Francesc Membrives i lletra de l'escriptora sabadellenca Anna Fité, explica la història de la gallina Fina. Després de pondre tres ous, viu diverses aventures per covar-los i haurà de ser enginyosa i lluitadora per evitar acabar en una olla per fer brou...

Dia 10 de maig
Cantata grans: 50 milions de segonsQuant de temps passa un infant a l'escola? Joan Vives, compositor, i Piti Español, escriptor, ho han comptat: 50 milions de segons. Durant aquest temps interminable, passa de tot: es pateixen atacs de polls, la professora agafa mania a algú, es devoren els bocates preferits... i molt més! Diversió i ironia a ritme de rock-and-roll, marxes, rag-time i pop.

El Trobada de Corals Infantils, que este año llega a la trigésimo octava edición, marca el inicio del programa de actos de la celebración del Aplec de la Salut. Participan escuelas y entidades que trabajan para la música en la ciudad, y se ofrecen dos conciertos en el Teatre La Farándula. En el primero, son los coros de niños y niñas quienes actúan, mientras que en el segundo el protagonismo es para los coros de chicos y chicas.

Días 8 i 9 de mayo
Cantata pequeños: La mare dels ousCon música del maestro Francisco Membrives y letra de la escritora sabadellense Anna Fité, cuenta la historia de la gallina Fina. Después de poner tres huevos, vive varias aventuras para incubarlos y deberá ser ingeniosa y luchadora para evitar acabar en una olla para hacer caldo...

Día 10 de mayo
Cantata mayores: 50 milions de segons¿Cuánto tiempo pasan un niño o niña en la escuela? Joan Vives, compositor, y Piti Español, escritor, lo han contado: 50 millones de segundos. Durante este tiempo interminable, pasa de todo: se sufren ataques de piojos, la profesora coge manía a alguien, se devoran los bocatas favoritos... ¡y mucho más! Diversión e ironía a ritmo de rock and roll, marchas, rag-time y pop.

PreuGratuït
edatFamiliar

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 10 de maig de 2019
Horari: 2 sessions: a les 18 h i a les 20 h


 Lloc: 

Teatre La Faràndula.
Adreça: c. de la República, 33, 08202, Sabadell
Telèfon: 93 725 37 92
Web: Teatre La Faràndula

planol


Com arribar-hi?

 • Autobusos urbans (TUS)
    Parades properes:
  • Alfons XIII : L4,L5,L11,L44,L55,L80,
  • Casal Pere Quart : L1,L2,L3,L11,L80,
  • Dr. Robert : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
  • F.G.C. - Rambla : L11,L80,
  • Sant Joan : L4,L5,L12,L44,L55,F4,F5,
  • Tres Creus : L4,L5,L12,L44,L55,F4,F5,

Més informació