PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Asociación de investigación de la diversidad e intervención social

Localització i contacte

Adreça: c. de les Valls, 28 4t 1a
EL CENTRE
08201, Sabadell
Telèfon: 675 892 725
 • Correu electrònic: asoc.aidis@gmail.com
 • plànol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
     Parades properes:
   • Dr. Robert : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
   • Les Valls : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,
   • Manresa : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
   • Mercat Central : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,F1,F2,F3,F4,
   • Sant Joan : L4,L5,L12,L44,L55,F4,F5,

  Horari

  De dilluns a divendres de 10 a 15 h

  Més informació

  Els fins de l’associació són:

  - Promoure, realitzar i col·laborar amb estudis, investigacions i assessorament i accions que tinguin com objectiu el camp de la reproducció en el sentit ampli: per via biològica, assistida, adoptiva, de l’acolliment o de la convivència.
  - Promoure i contribuir a una millor qualitat de vida de tots o alguns dels col·lectius que constitueixen els destinataris de les activitats d’aquesta Associació, mitjançant la investigació aplicada, la formació, la divulgació, l’assistència, l’intercanvi i el debat.
  - Promoure i contribuir a superar les divisions, i la conseqüent exclusió o discriminació, per raó de raça, ètnia, gènere, religió o origen mitjançant la investigació, l’acció, la informació, la formació, la divulgació, l’assistència, la cooperació, l’intercanvi i el debat.
  - Promoure la transferència de coneixement entre la investigació acadèmica, la pràctica professional, l’administració pública i les entitats intermitges per posposar i millorar el disseny i l’avaluació de les pràctiques i polítiques públiques i privades dirigides a la població anomenada.
  - Realitzar activitats d’atenció, assistència, assessorament i cooperació en els àmbits psicològic, educatiu, assistencial, mèdic, social, jurídic i terapèutic.
  - Promoure una definició sobre del “superior interès” superior de la infància que possibiliti la obtenció i l’exercici d’una ciutadania plena per als menors.
  - Organitzar activitats de formació, formal i informal, informació i difusió dels èxits d’investigació propis i aliens per els destinataris d’aquesta Associació.
  - Contribuir a la formació i informació d’agents socials, polítics i professionals i relacionats amb la població destinatària d’aquesta Associació.
  - Promoure, recolzar, crear, desenvolupar i participar de les activitats de cooperació destinades a millorar la qualitat de vida de tots o alguns dels destinataris d’aquesta Associació.

  En queda exclòs tot ànim de lucre.