PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació La Taca lleure i cooperació

Localització i contacte

Adreça: c. de Nadal, 97
LA CREU DE BARBERÀ
08204, Sabadell
Telèfon: 615 445 260
 • Correu electrònic: tacalleure@gmail.com
 • plànol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
     Parades properes:
   • Antoni Maura : L2,F2,
   • Eduard Brossa : L2,F2,
   • La Creu de Barberà : L2,F2,
   • Pau Vila : L2,F2,
   • Reis Catòlics : L2,F2,

  Més informació

  Els fins de l’associació són:

  1. Educar en el lleure als infants i joves i desenvolupar la vida associativa amb voluntat transformadora i d’inclusió social.
  2. Treballar per la defensa i la protecció dels drets de la infància i la joventut i, d’una manera particular per l’acompliment de la convenció 5 dels drets de la infància de l’any 1990 i dels tractats internacionals..., l’Estatut de Catalunya, les lleis d’infància vigents al nostre país i els drets referits als menors en tot el marc legislatiu.
  3. Treballar amb i per la comunitat i especialment amb els sectors que pateixen exclusió social per raons econòmiques culturals, físiques, psíquiques o de qualsevol altre tipus.
  4. L’impuls dels valors de la solidaritat i del voluntariat tot estimulant les actituds generoses i altruistes en favor de la vida de les persones i de la societat en general.
  5. La sensibilització de la població entorn de temes d’educació mediambiental i en aquest sentit, potenciar i dinamitzar projectes i activitats que facilitin el compliment d’aquesta finalitat.
  6. El treball per una educació feminista per la igualtat i la no-discriminació per raó de sexe, religió, procedència... fent una especial atenció en la igualtat d’oportunitats de les dones i en el reconeixement dels valors igualitaris.
  7. El treball de la identitat Catalana reforçant els seus signes d’identitat, especialment la llengua i cultura catalanes.
  8. El treball per a la integració de persones immigrades, valorant la riquesa intercultural denunciant els fets i les actituds xenòfobes i racistes.
  9. El treball per a la millora de la salut en l’àmbit individual i col·lectiu (a Catalunya i a països on l’entitat realitzi projectes de cooperació internacional), i el foment de l’educació per a la salut i de la pràctica de l’activitat física i de l’esport i potenciar la integració sociolaboral dels joves.
  11. El foment de la relació i els intercanvis internacionals per tal de generar actituds