PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies municipals

Nous cursos d’Introducció a la fabricació digital: Impressió en 3D

Nous cursos d’Introducció a la fabricació digital: Impressió en 3D

El curs estarà obert a qualsevol persona, tant en atur com en actiu, que vulgui apropar-se, conèixer i començar adquirir noves competències en tecnologia de fabricació 3D.

L’aula denominada Punt Òmnia, dotada d'equips informàtics i de connexió a Internet, és el principal punt de referència dins aquest Centre per a la realització de diverses activitats dirigides tant a persones que volen iniciar-se en el món de les TIC com a totes les que busquen una actualització i ampliació dels coneixements. El Punt Òmnia presenta una programació semestral que inclou cursos i tallers, monogràfics especialitzats i ús lliure del servei.

Cursos sobre eines 2.0

En la mateixa línia que aquest curs, durant tot el mes s’ofereixen diferents activitats formatives sobre eines del web 2.0. S’han programat cinc cursos entre les 9 i les 11.30 h perquè l’alumnat pugui utilitzar de forma autònoma aquestes eines un cop finalitzada la formació.

La programació comença avui, 3 de juliol, amb la sessió sobre Google Drive per tal d’acostar l’alumnat a aquest recurs. Un altra eina que serà objecte d’un curs, a partir del 8 de juliol, serà el d’identitat digital. D’altra banda, les persones que vulguin aprendre a crear, gestionar i treure el màxim profit a la xarxa social Twitter poden participar al curs que començarà el 15 de juliol. A més, s’ha previst el curs de LinkedIn els dies 22 i 24 de juliol i de Canva els dies 29 i 31 de juliol.

Inscripció

Les persones interessades a participar en qualsevol de les activitats formatives poden inscriure-s’hi a través del web vaporllonch.cat. Les places són limitades i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció per tancar els grups. Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 745 32 23.