PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies municipals

Actuació policial conjunta en un establiment del sud de Sabadell

Actuació policial conjunta en un establiment del sud de Sabadell

Han intervingut 5 dotacions de Policia Municipal, 4 de Mossos d’Esquadra i una del Cos Nacional de Policia. L’operació s’ha fet per sorpresa i ha permès la identificació i escorcoll de l’establiment amb l'ajut de la Unitat Canina. Posteriorment s'ha realitzat l’acta d'inspecció de locals de concurrència pública.

La policia ha identificat quatre persones, majors d’edat, i ha obert diligències per tinença de cocaïna i marihuana. Així mateix, incoarà un expedient contra la propietat de l’establiment per una infracció per tolerància al consum, recollida a la Llei de regulació dels espectacles públics i activitats recreatives. També s’han obert diligències penalsper falsificació de document públic, concretament de bitllets T10 de l’ATM.

El tinent d’alcaldessa de l’àmbit de cohesió territorial, desenvolupament urbà, seguretat i civisme, Jesús Rodríguez, ha assenyalat que

“amb aquesta operació policial atenem les queixes que ens havíem fet arribar veïns i veïnes de la zona. Però, al mateix temps, l’actuació respon a la voluntat del govern municipal de tenir tolerància zero contra els episodis d’incivisme que posen en perill la convivència als nostres barris”.

El tinent d’alcaldessa ha afegit que l’operació d’aquesta nit

“va ser tractada a la darrera reunió de coordinació amb els cossos policials. Vull agrair-los aquest treball conjunt que han realitzat, ja que és la millor manera d’aconseguir resultats per lluitar contra l’incivisme”.