PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies municipals

Trobada del Govern amb les entitats esportives de Sabadell

Trobada del Govern amb les entitats esportives de Sabadell

Durant la reunió, el Govern va deixar palesa la voluntat de treballar per construir un pavelló poliesportiu al barri dels Merinals. En aquest sentit, l’alcaldessa, Marta Farrés, ha insistit en la necessitat

d’escoltar el conjunt d’entitats, compartint idees i projectes perquè la ciutat la construïm entre tots i totes. Tenim clar que cal donar resposta a la demanda d’equipaments esportius a la ciutat en el seu conjunt, especialment als barris on hi ha mancances. Per això pensem dotar la zona oest d’un equipament d’aquestes característiques.

 Pel que fa a les línies d’acció municipal que es van comentar a la reunió, la primera passa pel reforç de la relació amb les entitats esportives i l’increment del suport a l’àmbit associatiu, avançant en l’oficina d’atenció a les entitats esportives i en la planificació de l’ús d’equipaments així com fomentant els esports nous i minoritaris.

Sobre diferents línies d’acció, la regidora d’Esports, Laura Reyes, ha destacat

l’important valor de l’esport com a element de cohesió social, així com la necessitat de fomentar àmbits com l’esport escolar, l’esport femení o les disciplines més minoritàries.

El segon àmbit és el dels equipaments esportius. Aquí s’inscriurien la construcció del pavelló dels Merinals i altres accions, com el reforç del manteniment dels equipaments existents, amb especial esment a la reposició de la gespa artificial dels camps de futbol.

La tercera línia de treball és l’impuls de l’esport com a factor de promoció de la ciutat, consolidant-la com a focus organitzador d’esdeveniments i reforçant el projecte de turisme esportiu. També es farà èmfasi en el foment d’itineraris saludables, sobretot en l’àmbit del Ripoll.

El quart camp serà el de l’esport com a element educatiu i de cohesió social, amb la promoció de l’esport escolar, l’accés a la pràctica esportiva dels col·lectius més vulnerables i el foment d’estils de vida saludables.