PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies municipals

El Govern treballarà per construir un edifici per a l’Escola de Música i Conservatori, un auditori i espai per a entitats a l’Eix Macià

El Govern treballarà per construir un edifici per a l’Escola de Música i Conservatori, un auditori i espai per a entitats a l’Eix Macià

Amb la nova infraestructura es resoldrien les mancances dels actuals edificis de l’Escola de Música i Conservatori a la zona el Centre, donant resposta a les diferents necessitats. La construcció acollirà un Auditori i un espai destinat a entitats de l’àmbit de la música. El projecte és que tots tres espais (Escola de Música i Conservatori; Auditori, i espai d’e3ntitats) es puguin articular de forma modular, de manera que cadascun funcioni o de manera independent.

Tal com ha explicat Marta Farrés,

“Sabadell és un gran referent en l’àmbit musical, amb un centre de formació com és l’Escola i Conservatori i un gran teixit associatiu, que ens converteix en una ciutat capdavantera. La construcció del nou edifici representarà un gran salt de qualitat en matèria d’equipaments, serà un dels grans projectes del barri i de la ciutat”.

 

Amb la voluntat de tirar endavant el projecte, el Govern municipal promourà un diàleg transversal entre les diferents regidories i amb el teixit associatiu de la ciutat.

Pel que fa al recorregut d’avui al Districte 4, inclourà una parada a diferents comerços i una reunió amb totes les entitats veïnals de la zona. Marta Farrés ha destacat que,

“ens vam comprometre a fer que el dia a dia de la ciutat funcioni i aquestes primeres setmanes el Govern està centrat a solucionar els molts reptes que tenim a l’espai públic”.

En aquest sentit, la regidora de districte, Marta Morell, ha destacat que,

“la nostra màxima prioritat és escoltar totes les entitats del districte i per això estem fent aquesta primera ronda de contactes. Volem tenir un districte amb els equipaments que la gent necessita i tenim la voluntat de treballar processos participatius per redefinir alguns espais de la zona”.

Durant la jornada es visitaran instal·lacions esportives com el camp de futbol de Can Rull o el Club Natació Sabadell (Can Llong) i també la Masia de Can Rull, on té la seu l’Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros.