PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies municipals

Obres del Museu d’Art de Sabadell viatgen a diferents destinacions, entre les quals al Japó, en règim de préstec

Obres del Museu d’Art de Sabadell viatgen a diferents destinacions, entre les quals al Japó, en règim de préstec

Ara mateix, per exemple, el Retrat de Lluís Elias i Bracons, de Feliu Elias, forma part fins a mitjan octubre de l’exposició "Realisme(s) a Catalunya (1917-1936). Del Picasso clàssic al Dalí surrealista", al Museu Maricel de Sitges i posteriorment itinerarà a Valls i a Olot, en una mostra impulsada per la Xarxa de Museus d’Art de Catalunya. O Germaine en una taverna, de Carles Casagemas, que participarà a partir del mes d’octubre a l’exposició itinerant per diversos museus del Japó amb el nom de “Barcelona: la ciutat dels miracles artístics. L’essència de l’art contemporani català, del modernisme a l’avantguarda”, important mostra que compta, a més, amb el suport de l’Ambaixada d’Espanya al Japó, la Generalitat de Catalunya i el Consolat General del Japó a Barcelona, entre altres.

De la mateixa manera, diferents obres de l’artista sabadellenca Fina Miralles són al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona participant a l’exposició “FEMINISMES. L’avantguarda feminista dels anys setanta”, que s’ha inaugurat aquesta setmana. I el Museu Carmen Tyssen de Màlaga exposarà Sentinella àrab, de Vicenç Miquel, del 4 d’octubre a l’1 de març en el marc de l’exposició “Pintura orientalista en España”.

Aquest moviment d’obres permet difondre, més enllà de la nostra ciutat, el ric fons del MAS, així com millorar el coneixement sobre aquestes obres o renovar la seva mirada quan són presentades en diferents contextos.