PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Una cinquantena de centres educatius reben ajuts per participar a les activitats del Ciutat i Escola

També es dona suport a dos centres per celebrar els seus aniversaris Una cinquantena de centres educatius reben ajuts per participar a les activitats del Ciutat i Escola

Els ajuts volen afavorir l’equitat amb la voluntat que tots els centres públics de primària i secundària i els centres d’educació especial tinguin garantit l’accés a un mínim d’activitats amb cost del Ciutat i Escola o puguin fer front a despeses de transport relacionades amb les propostes.

Les quantitats dels ajuts s’estableixen atenent el nivell socioeconòmic de les diferents escoles i instituts i, en segon terme, en funció del nombre d’alumnes. En total s’han concedit ajuts a 50 centres, dels quals 37 són escoles, 10 instituts i 3 centres d’educació especial

Aquest curs 2019-2020 el programa Ciutat i Escola oferirà prop de 400 activitats, repartides en diferents àmbits. Aproximadament el 60 per cent de les propostes són gratuïtes. Es tracta d’un programa viu amb constants actualitzacions i novetats. Per a aquest curs s’hi comptabilitzen una quarantena.

L’Ajuntament també destina un fons de 800 euros per donar suport als programes d’activitats vinculats a la celebració del 25é, 50è o 75è aniversari i successius dels centres públics i d’educació especial públics i concertats de la ciutat. En aquesta convocatòria rebran subvenció per aquest motiu, en concret pel 50è aniversari, dos centres: l’Institut Pau Vila i l’Escola Joanot Alisanda.