PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Els Plans Educatius d’Entorn continuen endavant a Sabadell, promovent el treball en xarxa dels agents educatius de diferents zones en favor de l’èxit educatiu i la cohesió

Els PEE tenen com a objectiu donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels infants i joves. Del que es tracta és de potenciar el treball coordinat que implica administracions, centres educatius, el conjunt de la comunitat educativa i també les entitats d’un barri o zona amb la voluntat de potenciar l’èxit educatiu i la cohesió al seu àmbit concret d’actuació.

Actualment, a Sabadell funcionen sis Plans Educatius d’Entorn: Zona Nord, Espronceda-Campoamor, Sant Oleguer-Les Termes, Can Puiggener, Torre-romeu-La Serra i Can Feu. En total els PEE compten amb la implicació de més d’una trentena de centres educatius a més d’entitats de cadascun dels barris i de diversos departaments de l’Ajuntament i de la Generalitat que intervenen en l’atenció a la infància i adolescència.

Les activitats o propostes que s’articulen a través del Pla d’Entorn són diverses i inclouen accions per millorar l’èxit escolar, la cohesió dins de les escoles i amb el seu entorn o de promoció artística en funció de les prioritats definides a cadascuna de les comissions operatives de zona.