PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Els casals d’hivern oferiran 300 places finançades per l’Ajuntament destinades a infants i adolescents en situació desafavorida

Les places es distribuiran en casals organitzats per cinc entitats i tenen l’objectiu d’afavorir l’equitat en l’accés al lleure educatiu Els casals d’hivern oferiran 300 places finançades per l’Ajuntament destinades a infants i adolescents en situació desafavorida

Tal com ha explicat el regidor d’Educació, Manuel Robles,

“donem continuïtat a un programa que contribueix a l’equitat en l’accés de tothom al lleure educatiu, sigui quina sigui la seva situació econòmica o social. Així mateix, amb aquest suport també es reconeix l’alt valor que el lleure té per a la formació dels infants, proporcionant espais on es treballen de forma lúdica coneixements i alhora valors com la solidaritat, la creativitat o el treball en equip”.

Les 300 places es distribuiran als casals que l’Associació Juvenil Esquitx de Sabadell, Associació Esportiva Can Deu, Fundació Privada Idea, Grup d’Esplai La Baldufa i Ludoteca Margarida Bedós duran a terme en diferents barris de la ciutat.

Durant aquestes setmanes de Nadal els participants dels casals d’hivern troben espais on continuar el seu procés educatiu, però en un entorn més lúdic. Tots els casals faran sortides per participar en propostes de la programació de Nadal. També diversos destaquen l’element artístic com a eix central de les seves activitats.