PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Handbol a l’escola

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària.

Descripció:
Amb aquest pla es preten acostar l’handbol als nens i nenes de la comarca.

L’activitat consta de dues sessions de la mà d’un tècnic especialitzat al mini hándbol i la seva iniciació. Sempre que hi hagi un mínim d’inscrits, es durà a terme la trobada interescolar d’handbol amb els centres que hagin participat en aquest pla de promoció.

Objectius:
- Oferir un recurs al professorat d’educació física.
- Afavorir a l’alumnat el coneixement de l’handbol dins l’horari lectiu.
- Fomentar la pràctica del minihandbol en horari extraescolar.

Competències bàsiques:
-Competència en el coneixement i la interacció amb el món físic

Desenvolupament:
Durada: dues sessions dirigides per un tècnic especialitzat en aquest esport.Cada sessió té una durada d'una hora. Suplement de 10,50 € en les sessions d'una hora i mitja.El professorat pot escollir si vol fer les sessions d'una hora o una hora i mitja.
Nombre d'alumnes per sessió: un grup classe (mínim 20 alumnes)
Lloc de realització: instal.lacions esportives del centre escolar
Cost: 3 € per alumne
Material: lliurament de material didàctic i préstec del material esportiu necessari Aquest material s’haurà de recollir i retornar a la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya (Camí de Can Quadres, 190)
Observacions: nombre de centres educatius participants limitat als recursos disponibles. S'acceptaran els centres per ordre d'inscripció.

 Les escoles del Pla Educatiu d'Entorn poden optar a 4 esports gratuïts per 1 grup classe o bé 2 esports gratuïts per a 2 grups classe de qualsevol de les activitats del Consell Esportiu V. Occ. Sabadell, prèvia confirmació per part del Consell.

A tenir en compte:
- El pagament s’efectuarà mitjançant domiciliació bancària. L’import es carregarà al compte bancari que ens faciliteu en la inscripció els dies previs a l’activitat. En el cas que no s'efectuï aquest pagament, l’activitat quedarà automàticament anul·lada.
- La factura de l’activitat s’emetrà en funció dels alumnes inscrits inicialment i confirmats des del Consell Esportiu. En el cas que un o diversos alumnes s’hagin  inscrit inicialment i al final no facin l’activitat, NO es retornaran els diners.

Inscripció:
Dates: del 3 al 28 de setembre de 2017
A través de la pàgina web del Consell: www.consellsabadell.cat
En un termini màxim de 72 hores rebreu la confirmació a la vostra sol·licitud, en cas contrari poseu-vos en contacte amb el Consell Esportiu.
El nombre d’escoles que participen a cada pla és limitat, les inscripcions s’acceptaran per ordre cronològic.

Informació:
Consell Esportiu Sabadell
Persona de contacte: Ester Barrachina
Telèfon: 93 748 42 66
Correu electrònic: consell@consellsabadell.cat
Consultar Web

Organització:
Consell Esportiu Sabadell, Creu Alta Sabadell Handbol, Club Handbol OAR GRÀCIA, Federació Catalana d’Handbol i Regidoria d'Esports

 

ImprimeixCorreu-e