PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
RECURSOS 2.0

          


                          SOS info

 

L'aplicació SOS info ha estat creada amb l’objectiu d’ajudar al propietari del dispositiu mòbil si aquest es troba en una situació d'emergència. Per assolir aquest objectiu, l'aplicació està dissenyada per poder fer-se servir des de dos enfocaments diferents.

Per una banda, l’aplicació podria ser utilitzada pel propietari, el qual pot tenir la necessitat de demanar ajuda ràpidament. Per exemple, en el cas de que l'usuari es trobi atrapat o aïllat, amb tan sols dos clics podrà enviar massivament missatges de text amb la seva posició geogràfica als seus contactes, a més a més també podrà fer servir l'aplicació per enviar senyals visuals de socors en codi Morse mitjançant el flaix del dispositiu.

Per altra banda, la situació que es podria donar és que el propietari del telèfon es trobi impossibilitat i hagi de ser atès. SOS info ha inclòs com a funcionalitat integrada afegir les lletres "Aa" (Avisar a) al davant dels contactes que s'han d'avisar en aquests casos, basant-se en la campanya feta pel Ministeri de l'Interior al 2008. L'aplicació no només afegirà el contacte "avisar a", sinó que a més a més crearà un enllaç dins d'aquest, perquè quan algú accedeixi l'aplicació SOS info s'obri automàticament. En aquest punt, la persona que està tractant d'ajudar al propietari del telèfon, no només veurà els contactes als quals ha d'avisar, sinó que disposarà de forma organitzada de tota la seva informació mèdica, com per exemple: al·lèrgies, operacions, medicació, grup sanguini i un llarg etc.

En resum, això només és un petit aperitiu del que SOS info ens ofereix, per veure una llista completa de totes les seves característiques podeu visitar la seva descripció a l'App Store o veure el vídeo de presentació aquí.

Disponible en català, castellà i anglès

Versió de pagament

         Baixar l'aplicació

 

Desenvolupada per:  Imathings 


 

L’Ajuntament de Sabadell no és responsable de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les apps.
L’Ajuntament de Sabadell no assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda en les apps.
L’Ajuntament de Sabadell no es fa responsable de cap anomalia o mal funcionament de les apps, ni de les actualitzacions i noves versions que es desenvolupin de les aplicacions.