PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
RECURSOS 2.0

Covid-19

Informació pràctica sobre el coronavirus

Per poder estar al dia de les notícies municipals, recomanacions i novetats sobre el coronavirus disposeu d'aquest web:

http://web.sabadell.cat/coronavirus

També em obert un Telegram per oferir informació a la ciutadania amb motiu del coronavirus:

https://t.me/AjSabadell

I recordeu seguir canals oficials com el Canal Salut de la Generalitat de Catalunya: http://canalsalut.gencat.cat/ca/detalls/article/coronavirus

                                                         

       


JoinUp Taxi

JoinUp Taxi és una aplicació dissenyada per a fomentar els trajectes compartits amb taxi e impulsar la mobilitat sostenible i el consum col·laboratiu a les ciutats. El sistema, pioner en el mercat espanyol, estalvia costos als usuaris, fomenta la mobilitat sostenible a partir de la reducció de l’emissió de gasos contaminants, i contribueix a un millor ús del taxi en un moment on clarament hi ha crisi en aquests sector.  

La descàrrega de l’aplicació tan per usuaris com per a taxistes, no te cap cost.  El servei pels usuaris és totalment gratuït, i et permet estalviar costos operatius en trucades telefòniques, a més a més de no aplicar la baixada de bandera inicial. El trajecte es cobra quan l’usuari està dins del taxi. 

Web de l‘app: joinuptaxi

Link de joinuptaxi : http://www.joinuptaxi.com/es

           Baixar l'aplicació

L’Ajuntament de Sabadell no és responsable de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les apps.
L’Ajuntament de Sabadell no assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda en les apps.
L’Ajuntament de Sabadell no es fa responsable de cap anomalia o mal funcionament de les apps, ni de les actualitzacions i noves versions que es desenvolupin de les aplicacions.