PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
RECURSOS 2.0

          


FGC Oficial

 

 

FGC App és l’aplicació oficial de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Descarrega’t aquesta aplicació al teu mòbil o tauleta i podràs conèixer l’horari i l’itinerari dels teus trajectes, els preus dels bitllets, consultar la xarxa i les estacions d’FGC, estar connectat a les xarxes socials d’FGC, fer alertes d’incivisme i saber en temps real les incidències que afecten al servei. A més, FGC App està dotada d’un sistema de localització que et donarà la possibilitat de saber quina és l’estació d’FGC més propera en tot moment. L’aplicació permet configurar-se en català, castellà i anglès.

Disponible en català, castellà i anglès

Versió gratuïta

           

 

 

Desenvolupada per: Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

L’Ajuntament de Sabadell no és responsable de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les apps.
L’Ajuntament de Sabadell no assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda en les apps.
L’Ajuntament de Sabadell no es fa responsable de cap anomalia o mal funcionament de les apps, ni de les actualitzacions i noves versions que es desenvolupin de les aplicacions.