PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
RECURSOS 2.0

Covid-19

Informació pràctica sobre el coronavirus

Per poder estar al dia de les notícies municipals, recomanacions i novetats sobre el coronavirus disposeu d'aquest web:

http://web.sabadell.cat/coronavirus

També em obert un Telegram per oferir informació a la ciutadania amb motiu del coronavirus:

https://t.me/AjSabadell

I recordeu seguir canals oficials com el Canal Salut de la Generalitat de Catalunya: http://canalsalut.gencat.cat/ca/detalls/article/coronavirus

          


Latitude91

 

 

Latitude91,  amb més de 3000 establiments en línia i amb més de 4000 descàrregues de la nostra app,  és l'única plataforma web+app creada per fomentar el turisme, l'hostaleria i el comerç minorista totalment autogestionable, on tota la informació ha estat afegida pels responsables i propietaris dels establiments.

Ha estat desenvolupada íntegrament a Barcelona i traduïda al castellà, català, anglès i francès. Ofereix eines adequades a cada perfil d'usuari - professional i final -, sent l'única plataforma que ofereix a les associacions, gremis, federacions i franquícies la gestió integral dels establiments associats.

Latitude91 és l'app més econòmica del mercat, amb un cost de només 30 euros anuals per a la publicació de les teves ofertes i promocions.

 

Disponible en català, castellà, anglès i francès

Versió gratuïta

        

      

 

 

Desenvolupada per: Olbo Geographical Solutions

 

L’Ajuntament de Sabadell no és responsable de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les apps.
L’Ajuntament de Sabadell no assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda en les apps.
L’Ajuntament de Sabadell no es fa responsable de cap anomalia o mal funcionament de les apps, ni de les actualitzacions i noves versions que es desenvolupin de les aplicacions.