PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Acte central de commemoració del 8 de març. Dia Internacional de la Dona

 

Aquesta commemoració simbolitza la lluita història per la igualtat de gènere. Fins a la data s’han aconseguit moltes fites, però encara hi ha molts reptes per endavant. Perquè es facin realitat s’ha de treballar amb la complicitat de les institucions, els agents socials, les dones i els homes.

A aquest caire reivindicatiu de la commemoració, se li va sumar  la voluntat de visibilitzar a les dones que viuen en situació de conflicte polític, com és el cas de les dones sahrauís- a propòsit de la celebració dels 25 anys d’agermanament de la ciutat de Sabadell amb el Sàhara. Per això, es va comptar amb la presència de la cantant sahrauí i ciudadana de Sabadell, Mariem Hassan.

L’actriu Sabadellenca Montse Costa va llegir un manifest reivindicatiu que ha estat signat per diferents institucions catalanes.

L’acte va comptar també amb la prespencia de la Ministra de Cultura de la RASD (República Àrab Sahrauí Democràtica), Jadiya Hamdi i la lectura de paraules de dones d’arreu del món gràcies a la participació de representants de la Taula d’Igualtat de Gènere de Sabadell.

L’acte va engrescar a totes les persones assistents a deixar missatges als pètals de l’“Enfiladissa dels Pensaments”, a fi de simbolitzar la força, la unió i el poder de les dones.


Galeria fotogràfica


 

 

També et pot interessar...

XARXA EDUCATIVA SOLIDÀRIA INTERCULTURAL - XESI
MEMÒRIA HISTÒRICA
ADHESIÓ A XARXES
PLA DE SENSIBILITZACIÓ
ÒRGANS DE PARTICIPACIÓ
DOCUMENTS