PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
RECURSOS 2.0

Covid-19

Informació pràctica sobre el coronavirus

Per poder estar al dia de les notícies municipals, recomanacions i novetats sobre el coronavirus disposeu d'aquest web:

http://web.sabadell.cat/coronavirus

També em obert un Telegram per oferir informació a la ciutadania amb motiu del coronavirus:

https://t.me/AjSabadell

I recordeu seguir canals oficials com el Canal Salut de la Generalitat de Catalunya: http://canalsalut.gencat.cat/ca/detalls/article/coronavirus

          
Agenda Oberta

 

AgendaOberta, el directori d’esdeveniments culturals dels Països Catalans finançat pels Ajuts puntCAT de la Fundació puntCAT, afegeix cada dia de forma automatitzada més de 200 activitats de tot tipus que tenen lloc a tots els punts del territori. I és que el projecte té més de 100 fonts d’on obté informació, bàsicament de webs institucionals d’Ajuntaments i altres agendes culturals.

AgendaOberta pretén que la comunitat catalanoparlant pugui veure en una mateixa plataforma els esdeveniments amb la informació bàsica ordenada que fins ara es trobaven dispersos a la xarxa. A més, AgendaOberta afegeix una capa social que fa que l’usuari pugui marcar les activitats que considera més interessants i que aquesta informació pugui ser visualitzada pels contactes de Facebook i Twitter.

Entre les característiques del projecte AgendaOberta també destaca per oferir una API que pot ser utilitzada per nous projectes de la comunitat aprofitant les dades recapitulades. A més ofereix el codi obert del projecte per tal que la comunitat pugui crear productes similars (agendes específiques temàtiques per exemple) aprofitant el desenvolupament realitzat. A nivell de desenvolupament també destaca els esforços realitzats per la creació d’un algoritme d’anàlisi semàntic que permet etiquetar per categoria els diversos esdeveniments que no la porten incorporada amb un alt índex de fiabilitat.

 

Lloc web: Agenda Oberta

Disponible en català

Desenvolupada per: Pimpampum.net

L’Ajuntament de Sabadell no és responsable de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les apps.
L’Ajuntament de Sabadell no assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda en les apps.
L’Ajuntament de Sabadell no es fa responsable de cap anomalia o mal funcionament de les apps, ni de les actualitzacions i noves versions que es desenvolupin de les aplicacions.