PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Iniciació al rugbi

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle superior d'educació primària i ESO.

Descripció:
El rugbi és un esport desconegut. Amb aquesta activitat es pretén introduir aquest esport inclusiu a les escoles, de manera que tots els alumnes el puguin practicar siguin quines siguin les seves característiques, tot transmetent els valors que aquest ofereix. Les dues primeres sessions es duran a terme al centre educatiu per un expert.

S’ofereix la possibilitat d’ampliació a una tercera sessió pràctica a un camp de mides més grans amb gespa artificial, on els alumnes poden jugar partits en un espai més semblant al camp de rugbi.

Sempre que hi hagi un mínim d’inscrits, hi ha l’opció de realitzar una trobada amb els centres que hagin participat al pla de promoció.

Objectius:
- Conèixer el material i el reglament del rugbi, esport no convencional.
- Fomentar el treball en equip i el respecte a l’adversari.
- Potenciar valors com: l’esforç, el coratge, la cooperació, la iniciativa en la recerca de solucions intel·ligents a nivell individual i col·lectiu, l’esforç i la solidaritat.

Competències bàsiques:
- Competència en el coneixement i la interacció amb el món físic.
- Competència social i ciutadana

Desenvolupament:
Dates de realització i horaris: tots el curs escolar
Durada: dues sessions. Hi ha la possibilitat d’ampliació a una 3ª sessió a un camp de gespa artificial (instal·lació esportiva pendent de concretar). La sessió té una durada d'una hora. Suplement de 10,50 € en les sessions d'una hora i mitja. El professorat pot escollir si vol fer les sessions d'una hora o una hora mitja.
Nombre d'alumnes per sessió: un grup classe (mínim 20 alumnes)
Lloc de realització: instal·lacions esportives del centre d'ensenyament
Cost : 3 € per alumne (2 sessions). 4 € per alumne (3 sessions)
Material: préstec del material didàctic i esportiu necessari per a fer el crèdit. El material esportiu s’haurà de recollir i retornar al La Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya (Camí de Can Quadres, 190).
Observacions: nombre de centres docents limitat als recursos disponibles. S'acceptaran els centres per ordre d'inscripció.
 
 Les escoles del Pla Educatiu d'Entorn poden optar a 4 esports gratuïts per 1 grup classe o bé 2 esports gratuïts per a 2 grups classe de qualsevol de les activitats del Consell Esportiu V. Occ. Sabadell, prèvia confirmació per part del Consell.

A tenir en compte:
- El pagament s’efectuarà mitjançant domiciliació bancària. L’import es carregarà al compte bancari que ens faciliteu en la inscripció els dies previs a l’activitat. En cas de no efectuar aquest pagament, l’activitat quedarà automàticament anul·lada.
- La factura de l’activitat s’emetrà en funció dels alumnes inscrits inicialment i confirmats des del Consell Esportiu. En el cas que un o varis alumnes s’hagin  inscrit inicialment i no facin l’activitat NO es retornaran els diners.

Inscripció:
Dates: del 3al 28 de setembre de 2018
A través de la pàgina web del Consell: www.consellsabadell.cat
En un termini màxim de 72 hores rebreu la confirmació a la vostra sol·licitud, en cas contrari poseu-vos en contacte amb el Consell Esportiu.
El nombre d’escoles que participen a cada pla és limitat, les inscripcions s’acceptaran per ordre cronològic.

Informació:
Consell Esportiu Sabadell
Persona de contacte: Ester Barrachina
Telèfon: 93 748 42 66
Correu electrònic: consell@consellsabadell.cat
Consultar Web

Organització:
Consell Esportiu Sabadell, Departament d'Esports de l'Ajuntament de Sabadell

ImprimeixCorreu-e