PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Ultimate a l’escola

A qui s' adreça:
Alumnes de cicle mitjà i superior d’educació primària i ESO.

Descripció:
Aquest programa consta de tres sessions, les dues primeres al centre educatiu i impartides per un tècnic expert del club Ultimate Vallès. La tercera constarà d’una trobada (al mes de maig) amb tots els centres que hagin participat en aquest pla de promoció.
El professorat que ho desitgi  tindrà opció de fer una jornada de formació, a inici de curs, que impartiran els tècnics d’Ultimate Vallès. Es portarà a terme si hi ha un mínim de mestres interessats.
  • Autoarbitratge: no existeix cap àrbitre o jutge. Cada jugador es responsable de controlar les seves pròpies faltes conforme les regles i lesperit del joc.
  • Esperit del joc: al final de cada partit es reuneixen els dos equips en cercle i parlen de com s’ha desenvolupat el partit. Hi ha un agraïment mutu de participació.
  • Esport essencialment mixt: nois i noies poden formar part del mateix equip i adquirir els mateixos rols.


Objectius:
- Aplicar les normes bàsiques de l’ultimate, practicant els diferents moviments tècnics bàsics i realitzant diversos tipus de passis en condicions diverses.
- Foment dels valors socials d’atenció a la diversitat, igualtat de gènere, pluralitat, l’autoregulació per aprendre a regular les expressions i les emocions, l’alteritat....
- Desenvolupar la intel·ligència motriu i la capacitat de reacció.

Competències bàsiques:
- Competència en el coneixement i la interacció amb el món físic
- Competència social i ciutadana

Desenvolupament:
Dates de realització: tot el curs escolar
Durada: dues sessions i la trobada final amb tots els centres participants.
Nombre d'alumnes per sessió: un grup classe (mínim 20 alumnes)
Lloc de realització: instal·lacions esportives centre educatiu i tercera sessió Instal·lacions Municipals Olimpia.
Cost:3 € per alumne
La sessió té una durada d'una hora. Suplement de 10,50 € en les sessions d'una hora i mitja. El professorat pot escollir si vol fer les sessions d'una hora o una hora i mitja.
Material: préstec del material didàctic i esportiu necessari per a fer el crèdit. El material esportiu s’haurà de recollir i retornar al La Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya (Camí de Can Quadres, 190).
Observacions: nombre de centres docents limitat als recursos disponibles.El professorat tindrà opció de fer una jornada de formació que impartiran els tècnics d’Ultimate Vallès. Es portarà a terme si hi ha un mínim de mestres interessats.
 
 Les escoles del Pla Educatiu d'Entorn poden optar a 4 esports gratuïts per 1 grup classe o bé 2 esports gratuïts per a 2 grups classe de qualsevol de les activitats del Consell Esportiu V. Occ. Sabadell, prèvia confirmació per part del Consell.
 
A tenir en compte:
- El pagament s’efectuarà mitjançant domiciliació bancària. L’ import es carregarà al compte bancari que ens faciliteu en la inscripció els dies previs a l’activitat. En cas que no s'efectuï aquest pagament, l’activitat quedarà automàticament anul·lada.
- La factura de l’activitat s’emetrà en funció dels alumnes inscrits inicialment i confirmats des del Consell Esportiu. En el cas que un o diversos alumnes s’hagin inscrit inicialment i no facin l’activitat NO es retornaran els diners
 
Inscripció:
Dates: del 3 al 28 de setembre de 2018
A través de la pàgina web del Consell: www.consellsabadell.cat
En un termini màxim de 72 hores rebreu la confirmació a la vostra sol·licitud, en cas contrari poseu-vos en contacte amb el Consell Esportiu.
El nombre d’escoles que participen a cada pla és limitat, les inscripcions s’acceptaran per ordre cronològic.

Informació:
Consell Esportiu Sabadell
Persona de contacte: Ester Barrachina
Telèfon: 93 748 42 66
Correu electrònic: consell@consellsabadell.cat
Consultar Web

Organització:
Consell Esportiu Sabadell, Departament d'Esports de l'Ajuntament de Sabadell i ULTIMATE VALLÈS

ImprimeixCorreu-e