PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Accions de la Plataforma Localmed

                                                                        

                                 

 

Seminari sobre «La promoció econòmica local: oportunitats i perspectives de futur »

17 i 18 de gener de 2013

El Centre Marroquí per la Recerca i el Desenvolupament en partenariat amb la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats Estratègiques van organitzar el 17 i 18 de gener de 2013 un seminari sobre la temàtica de «Promoció econòmica local: oportunitats i perspectives de futur», a la seu de la Comuna Urbana de Tatuà.


                                  

                                                                       

Una delegació d’alcaldes del Marroc visita Sabadell per afavorir els intercanvis econòmics, culturals i socials entre els dos territoris

9 de maig de 2013

Els alcaldes de les comunes del nord del Marroc de Xef Chaouen, Tànger, Tautà, Nador, Larraix, Mdiq, Fnidaq, Ksar El Kebir, Assilah, Martil i Oued Laou han visitat avui Sabadell. L’alcalde, Joan Carles Sánchez, juntament amb el regidor de Drets Civils i Ciutadania, Quim Carné, i el representant de la comissió permanent del Consell de Solidaritat, Amadeu Pardo, han rebut la delegació al Saló de Plens de l’Ajuntament.

Els alcaldes han participat en una jornada de treball al Vapor Llonch per conèixer de primera mà els serveis locals de suport a l’emprenedoria i a les petites i mitjanes empreses, especialment vinculats amb l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom, en funcionament des de 2009.

Durant la jornada s’ha presentat també el projecte de cooperació “Formació i Inserció al Mercat de Treball per a joves de la Wilaya de Tetuán”, a càrrec de la Fundació Comaposada – Sindicalistes Solidaris.

Ampliar la informació


                                  

                                                               

       

Una delegació de la Comuna Urbana de Larache (representants electes, funcionaris i d’associacions) va visitar l’Ajuntament de Sabadell amb l’objectiu de donar continuïtat a l’assistència tècnica sobre la inserció laboral juvenil

16 de desembre de 2013

Aquesta temàtica és d’especial interès per la Comuna Urbana de Larache degut al gran percentatge de joves aturats que hi ha en aquesta població. D’altra banda, l’ajuntament de Larache ja està executant accions per l’inserció laboral juvenil en el marc d’un projecte europeu, d’aquí l’importància i l’interés d’aprofundir amb el processos i bones pràctiques generades pel projecte Vapor Llonch de Sabadell.

Ampliar la informació