PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

  • BIBLIOTEQUES MUNICIPALS DE SABADELL
  • BIBLIOTEQUES MUNICIPALS DE SABADELL
  • BIBLIOTEQUES MUNICIPALS DE SABADELL

  • BIBLIOTEQUES MUNICIPALS DE SABADELL

Devorallibres

Què és?

La Valentina, el Gènius, el PlayMe i el Bit t’acompanyen en l’aventura del Devorallibres! Prepara’t per explorar mons fantàstics, petar-te de riure i viure experiències inoblidables.

El Devorallibres és un concurs bianual que pretén fomentar el gaudi per la lectura de manera lúdica entre els infants de 7 a 12 anys que utilitzen el servei de Biblioteques Municipals de Sabadell. El concurs permet donar a conèixer el fons infantil de les biblioteques, potenciar la descoberta de títols, autors i il·lustradors referents i premiar als lectors.

L'objectiu del concurs és que tots els nens i nenes de 7 a 12 anys que fan servir les Biblioteques Municipals de Sabadell descobreixin la màgia de llegir i es converteixin en "devorallibres", llegint tants llibres com sigui possible fins a calmar la fam lectora. Si s’arriba als 60 punts, es podrà participar al sorteig de premis que es duu a terme a la Festa Final del Devorallibres.

La trajectòria

El concurs va estrenar-se l’any 2013 a la Biblioteca Vapor Badia, amb una participació inicial de 95 infants. El 2014 es va estendre també a les tres biblioteques de districte de Sabadell i van participar-hi 264 infants.

El 2015 i el 2016 es va organitzar a les set biblioteques que conformen la xarxa de lectura pública de la ciutat i va comptar amb la participació en cada edició de més de 400 infants.

El 2017 el Devorallibres va celebrar els primers 5 anys a Sabadell amb una gran festa. Des del 2013, han participat més de 1.600 nens i nenes i s'han llegit gairebé 10.000 llibres!

Com funciona?

Els participants han de llegir llibres de lectura i còmics per a la seva edat al llarg del concurs que els permeten acumular punts. Trobareu més informació sobre el funcionament del concurs al web del Devorallibres, a les bases oficials i al fullet de benvinguda, que podeu descarregar al final d’aquesta pàgina.

Poden participar-hi infants de 7 a 12 anys aproximadament, que cursin 2n de primària a 1r d’ESO. Trobareu més informació sobre les condicions de participació a les bases oficials.

Calendari

La propera edició del concurs serà el 2023.

Més informació:

També et pot interessar...

Biblioteca Virtual
Préstec de llibres electrònics
Aplicació mòbil
Genius
Twitter
Facebook
3
4
5
6