PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies municipals

L’Escola Sant Nicolau inaugura les noves instal·lacions d’infantil i primària

Aquest dissabte, l’Escola Sant Nicolau de Sabadell ha inaugurat les noves instal·lacions d’infantil i primària. Aquestes obres han suposat una ampliació de les aules i nous patis, però, especialment, la millora en el confort: nous sistemes de climatització i mediambientals, i millor infraestructura tecnològica.

La jornada es va iniciar amb la descoberta de la placa commemorativa, el discurs inaugural, i tot seguit una jornada de portes obertes per tota l'Escola amb diverses activitats per a totes les edats, com ara inflables per als més petits, exhibicions de robòtica Lego, exhibicions esportives a càrrec del Club Esportiu, i un concert dels alumnes de l'Escola de Música de Sant Nicolau.

La inauguració va comptar amb la presència de l'alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, que va destacar “la importància de l'Escola Sant Nicolau en la realitat educativa de la ciutat, i la seva contribució a enfortir la xarxa educativa de la ciutat”. Sánchez també va remarcar “el paper de la formació en la integració laboral, especialment en èpoques de crisi com l'actual”.

Per la seva banda, la directora pedagògica, Lourdes Cornellà, va declarar que “aquestes remodelacions, més enllà de millorar l'entorn i els diferents espais per a l'alumnat volen formar persones flexibles, adaptables i lluitadores, tant pel seu interès com per al bé comú”.

L'Escola Sant Nicolau, fundada l’any 1955 per un grup de pares que es van proposar crear una escola catalana de coeducació, oberta i pluralista, és tot un símbol a dia d'avui a la ciutat de Sabadell, com a referent d'excel·lència educativa i com a escola capdavantera en l'adaptació de models pedagògics que responen a la realitat social, econòmica i laboral del seu entorn.