PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
RECURSOS 2.0

Covid-19

Informació pràctica sobre el coronavirus

Per poder estar al dia de les notícies municipals, recomanacions i novetats sobre el coronavirus disposeu d'aquest web:

http://web.sabadell.cat/coronavirus

També em obert un Telegram per oferir informació a la ciutadania amb motiu del coronavirus:

https://t.me/AjSabadell

I recordeu seguir canals oficials com el Canal Salut de la Generalitat de Catalunya: http://canalsalut.gencat.cat/ca/detalls/article/coronavirus

logomokmok

         
MokMok

 

 

MokMok és la nova app gratuïta que posa en contacte conductors i passatgers per a compartir els seus trajecte habituals, a la feina, a la universitat, etc. mokmokpantallal

A MokMok, els conductors publiquen els seus trajectes habituals establint:

- Punt exacte de sortida.

- Punt exacte d’arribada.

- Data i hora de sortida.

A més, el conductor tria d’una base de dades el vehicle amb el que farà el recorregut. Així, MokMok pot calcular el cost del trajecte. El cost aplicat és el que correspon a la despesa del trajecte, sense ànim de lucre, tenint en compte carburant, assegurança i manteniment.

A MokMok, cada usuari disposa d‘un saldo que l’aplicació actualitza de manera automàtica trenta minuts després de la sortida del trajecte. El cost del trajecte es divideix entre el nombre d’ocupants del vehicle, inclòs el conductor, i cada usuari assumeix la seva part. D’aquesta manera el conductor té el cobrament assegurat i els passatgers saben que paguen exactament el que és just.

A més, la puntualitat es sagrada, i per això, MokMok disposa d’un sistema de geo-posicionament mitjançant el qual, el conductor pot confirmar la seva posició cinc minuts després de l’hora de sortida prevista. Si la posició es correcte, l’aplicació envia un missatge de confirmació i el conductor pot emprendre el trajecte amb la seguretat que cobrarà. Naturalment, el conductor també ha de ser puntual, si no es així, els passatgers no hauran d’assumir la seva part del cost.

Disponible en castellà

Versió gratuïta

        

      

QRmokmok

 Desenvolupada per: MokMokCars S.L.

L’Ajuntament de Sabadell no és responsable de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les apps.
L’Ajuntament de Sabadell no assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda en les apps.
L’Ajuntament de Sabadell no es fa responsable de cap anomalia o mal funcionament de les apps, ni de les actualitzacions i noves versions que es desenvolupin de les aplicacions.